Suomen Cupin puolivälierä pelataan tuplapanoksella Seinäjoella 29.12. – TPS-valmennus avaa syitä päätöksen takana

Suomen Cupin puolivälierä pelataan tuplapanoksella Seinäjoella 29.12. – TPS-valmennus avaa syitä päätöksen takana

Miesten Suomen Cupin puolivälierät arvottiin viime viikolla ja TPS:n osalta arpa toi vastustajaksi Seinäjoen Peliveljet. Ottelun runkopäiväksi asetettiin 22.12. ja alustava pelipaikka ottelulle oli Turku. Tästä huolimatta TPS, SPV sekä Salibandyliitto ovat päätyneet kuitenkin yhdessä ratkaisuun, jossa Cupin jatkopaikka ratkaistaan 29.12. pelattavan Salibandyliigakamppailun SPV-TPS yhteydessä. TPS:n päävalmentaja Jukka Ruotsalainen halusi avata syitä tehdyn päätöksen takaa.

”Ensinnäkin TPS arvostaa Suomen Cupia kilpailuna erittäin paljon ja tavoitteemme on edetä kilpailuissa aina finaaliin ja mestaruuteen saakka. Nyt kuitenkin näimme, että tehty ratkaisu otteluiden yhdistämisestä on kaikkien kannalta paras mahdollinen ottaen huomioon ympäröivät olosuhteet. Ensinnäkin kaupunki ilmoitti, että emme pääse Palloiluhalliin 22.12. pelaamaan, jonka takia olisimme joutuneet joka tapauksessa siirtämään ottelun toiselle paikkakunnalle ja koimme tämän kaikin puolin huonoksi ratkaisuksi. Toisekseen olemme olleet yhdessä Classicin kanssa liigan paras vierasjoukkue alkukauden aikana ja uskon, että pelipaikan vaihtuminen Seinäjoelle ei muuta meidän mahdollisuuksiamme ottelun voittamisen suhteen yhtään heikompaan suuntaan. Tottakai olisimme halunneet tarjota kotiyleisölle upean kamppailun yhtä liigan kärkijoukkuetta vastaan, mutta tällä kertaa olosuhteet eivät anna sille tilaa. Myöskään ottelun siirtäminen toiseen ajankohtaan ei olisi onnistunut, koska pelitahti Liigassa on todella kova joulun molemmin puolin” (TPS pelaa 14,16,27 ja 29.12), päävalmentaja kertoo ottelun ajankohdan selvittyä.

Seuraavan kerran TPS pelaa Salibandyliigassa 14.12, kun se kohtaa Kupittaan Palloiluhallissa LASBin klo 18:30 alkavassa kamppailussa.