Sunnuntaina luvassa kolme semifinaalia Kupittaalla – miehet voiton päässä finaaleista!

Sunnuntaina luvassa kolme semifinaalia Kupittaalla – miehet voiton päässä finaaleista!

Sunnuntaina 7.4. vietetään todellista salibandyn superpäivää Kupittaan Palloiluhallilla, kun TPS pelaa saman päivän aikana peräti kolme välieräottelua eri sarjoissa.

Ensiksi klo 13:00 Naisten edustusjoukkue kohtaa omassa välierässään SB Pron. Ottelu on välieräsarjan toinen kamppailu, ensimmäinen pelataan Nurmijärvellä tänään lauantaina 6.4. Saavu katsomaan miten TPS haastaa viime kauden hallitsevan Suomen mestarin seurahistorian ensimmäisessä naisten kotivälieräottelussa!

Klo 16:00 kentän valtaavat TPS ja SPV, jotka jatkavat huippujännittävää Miesten Salibandyliigan välieräsarjaansa kuudennella kamppailulla. TPS nappasi eilen perjantaina vierasvoiton Seinäjoelta, joten kotijoukkueelle tarjoutuu nyt paikka katkaista ottelusarja ja edetä ensimmäistä kertaa seurahistoriansa aikana finaalivaiheeseen. Edellisissä otteluissa yleisömäärä on pyörinyt 1500 katsojan molemmin puolin, mutta nyt paikalle odotetaan kauden ennätysyleisöä, joten saavuthan ajoissa paikalle, jotta varmistat paikkasi kevään odotetuimmassa salibandyottelussa Kupittaan Palloiluhallilla!

Illan viimeisessä kamppailussa klo 19:00 TPS:n ja SPV:n B-nuoret iskevät yhteen oman välieräsarjan toisessa kamppailussa. Sarjan ensimmäinen ottelu pelataan tänään lauantaina klo 18:30 Seinäjoella ja finaaleihin edetään kahdella voitolla. SPV oli runkosarjavaiheessa todella kovassa lyönnissä, mutta TPS on parantanut koko ajan kauden mittaan otteitaan ja omaa potentiaalia yllättää ennakkosuosikin sunnuntain kamppailussa.

Koe Kupittaan Palloiluhallin uskomaton tunnelma ja saavu kannustamaan TPS:n joukkueita kohti finaaleja! Tapahtumaan on vielä jäljellä muutamia aitioita ja ja VIP-paketteja. Mikäli olet näistä kiinnostunut, otathan yhteyttä TPS:n myyntipäällikkö Ilmari Heliniin. ilmari.helin@tpssalibandy.fi

Tervetuloa katsomoon!

Ostathan lippusi ennakkoon:
http://www.ennakkolippu.com/tpssalibandy (viimeistään tunti ennen ottelun alkua)

Päiväliput Kupittaan palloiluhallin ovelta:
Aikuiset 15 €
Aikuiset S-Etukortilla 13 €
Erikoisliput (työttömät, eläkeläiset, opiskelijat) 8 €
Lapset (7-16-vuotiaat) 6 €

VIP-lippu yläkertaan – 22€ – ota yhteyttä ilmari.helin@tpssalibandy.fi

– lipunmyynti avataan 60 min ennen ensimmäisen ottelun alkua. Sisäänkäynti Lemminkäisenkadun puolelta.

– anniskelualue Lemminkäisenkadun puoleisessa päätykatsomossa

– HUOM! Kupittaan Palloiluhallin pysäköintijärjestelyt muuttuneet, katso pysäköintikartta alta:

Jaa artikkeli: