Steelers kaatui epätasaisen esityksen jälkeen

Steelers kaatui epätasaisen esityksen jälkeen

TPS nappasi kolmannen peräkkäisen voittonsa Steelersin vieraana selvin 4-9 (0-4, 4-2, 0-3) lukemin. TPS näytti avauserän jälkeen etenevän kohti murskalukemia, mutta toisen erän alkupuolisko meni jäähyillessä ja erän puolivälin jälkeen Steelers iski kolme maalia 16 sekuntiin ja TPS oli pakotettu aikalisään. Toinen erä ei vielä tuonut kovaa tasonnostoa, mutta kolmas erä oli TPS:ltä ammattimainen suoritus ja kolme pistettä matkasi Turkuun.

TPS:n päävalmentaja Janne Kainulainen oli tyytymätön kakkoserään.

“Tänään vedettiin viime peleistä tuttua kaavaa. 1. erä loistava, 2. erä täyttä sekoilua ja 3. erä ammattimainen esitys. Paljon on matkaa henkisellä puolella, kun halutaan keväällä pelata pitkälle. Ylivoimalle posit, alkanut viime peleissä olemaan myrkkyä vastustajalle. Jatketaan voittoputkea puolentoista viikon päästä kotisalissa!”

Turkulaisten kärkinimenä ottelussa oli pistepörssin kympin sakkiin illan neljällä osumallaan noussut Mikko Hautaniemi. 

“Ensimmäinen erä oli ammattimainen ja tarpeeksi hyvä että päästiin hyvään johtoon. Vastustaja sai meidät 2. erässä mukaan huuteluun ja sähläämiseen eikä päät kestänyt meillä ja tiukoille meni. Meidän pitää kehittyä pysymään rauhallisena jos peli menee sirkukseksi. Voitettiin. 3 pistettä.”

Tatu Kanervisto oli ottelun luotettavin.