SPV niukasti edellä kolmannessa välierässä

SPV niukasti edellä kolmannessa välierässä

Miesten edustusjoukkuetta tänään kotonaan isännöinyt SPV oli tänään mustavalkoisia vieraitaan niukasti edellä ja nappasi Seinäjoen urheilutalolla toisen kiinnityksen finaalipaikkaan 4-2(2-0,1-1,1-1) lukemin. Omissa maalipaikoissaan tänään turkulaisia tehokkaammin pelannut kotijoukkue iski avauserässä kaksi osumaa, joista toinen osuma oli varsinkin Palloseuran kannalta hankala, kun SPV iski 2-0 johtomaalin vain sekunti ennen erätauon alkua. Toisessa erässä molemmat osuivat kertaalleen Miko Kailialan vastatessa vieraiden maalista. Kolmannen erän alkupuolella Mikko Hautaniemi toi Tepsin jo maalin päähän, mutta Peliveljien vapaalyönnistä tullut 4-2 oli tänään ratkaiseva osuma, eikä TPS saanut enää tarpeeksi kovaa kiriä aikaiseksi ottelun viime hetkillä.

Pahiten turkulaisia jäi kismittämään oma viimeistely ja varsinkin ylivoimapelaamiseen oli kaivattu lisää tehokkuutta, jotta sarjan toinen vierasvoitto olisi lähtenyt mustavalkoisten matkaan. TPS-leirissä ei kuitenkaan suostuttu panikoimaan ottelusarjan toisen tappion jälkeen. ”Ei tarvitse hirveän kova analyytikko olla, jos sanoo että kahdella tehdyllä osumalla harvoin voittaa Seinäjoella. 5v5 pelaamisessa joukkue on parantanut koko ajan ja ottelun läpivienti muutenkin oli tänään selkeästi parasta tässä sarjassa. Nyt kaivetaan lisää virtaa ja itseluottamusta tästä meidän loistavasta joukkuehengestä ja tullaan kotikentällä entistä vahvempana tiistaina takaisin”, päävalmentaja Jukka Ruotsalainen kommentoi ottelun päätyttyä.

Välierät jatkuvat siis tiistaina Kupittaan Palloiluhallilla, kun joukkueet kohtaavat neljännessä välieräottelussa klo 18:30 alkaen. Ottelusta lisää maanantain aikana.

 

SPV – TPS tilastot

Ottelun maalikooste & lehdistötilaisuus