SPV kaatui luvuin 7-2

TPS:n miehiltä nähtiin vakuuttava ja hieno suoritus lauantai illassa SPV:tä vastaan. Usein turkulaisille SPV on ollut haastava vastustaja ja vuosien saatossa on nähty kiihkeitäkin kamppailuja, tänään kuitenkin TPS sai kolme pistettä tasapainoisen esityksen jälkeen.

7-2 päättyneessä TPS – SPV ottelussa Miko Kailiala aloitti turkulaisten maalinteon, kun reilut neljä minuuttia oli ottelua kerennyt kulua. TPS pääsi pyörittämään ylivoimaa hetkeä myöhemmin, jonka seurauksena Jere Niemelä iski tepsin jo 2-0 johtoon. Erän loppuun Kailiala kävi iskemässä ottelun toisen osumansa rangaistuslaukauksesta ja lukemat 3-0 taululle.

TPS sai pidettyä Seinäjokelaiset nollissa myös toisen erän ja onnistui itse kahteen kertaan. Maalien tekijöinä tällä kertaa Ville Hirvisuo ja Janne Nurminen. Viimeiseen erään lähdettiin TPS:n 5-0 johtoasemassa, eikä maalit loppuneet siihen. Kailiala täydensi hattutemppunsa, jonka jälkeen Mikko Hautaniemi teki turkulaisten sitsemännen ja viimeisen osuman ennen SPV:n kavennus osumia. Ottelun loppulukemiksi tuli 7-2 ja TPS jatkaa voittokulkuaan keräten tästä viikonlopusta täydet kuusi pistettä, josta päävalmentaja Santeri Raatarila oli hyvin tyytyväinen.

”Hienoa, että saatiin voittoputkelle jatkoa. Jos zoomaa hieman ulos ja tarkastelee koko viikonloppua, niin kuusi pistettä on hyvä suoritus. Nyt levätään pari seuraavaa päivää ja tiistaina viritellään konetta iskuun keskiviikon Cup-ottelua silmällä pitäen”, kertoo Raatarila.