SPV kaatui kärkitaistossa upean kotiyleisön edessä

TPS ja vieraaksi saapunut SPV järjestivät Kupittaalle saapuneille 1311 silmäparille kovatasoisen Salibandyliigan kamppailun, jossa kotijoukkue nousi hurjalla kolmannen erän esityksellään 7-3 (0-1,2-1,5-1) kotivoittoon. Liigassa taulukon sijoilla kaksi ja kolme olevat ryhmät esittivät turkulaisyleisölle kovatempoista salibandya, jossa ykköskategorian maalipaikat loistivat poissaolollaan aina päätöserään saakka. Sen aikana TPS löysi pelaamiseensa uuden vaihteen ja iski peräti viisi komeaa osumaa hienojen syöttöyhdistelmien päätteeksi.

Ottelun avauserä oli erittäin tarkkaa pelaamista ja ainoasta osumasta vastasi vieraiden parhaana palkittu Joni-Arttu Sieppi, joka iski kauden 34:nen osumansa ylivoimakuvion päätteeksi. TPS sai erän ainoat paikkansa vastahyökkäysten päätteeksi, mutta Eero Kosonen ei ollut tällä kertaa yllätettävissä ensimmäisen kaksikymppisen aikana. Palloseura tuli toiseen erään entistä kovemmalla yrityksellä, mutta ensimmäisestä maalista vastasivat jälleen vieraat, kun Sieppi murtautui komeasti parhaaseen maalintekosektoriin ja muutti lukemat jo 2-0 tilanteeseen. Tämä kuitenkin herätti kotijoukkueen yrittämään entistä raivoisammin ja niinpä Mikko Hautaniemi ja Olli Kinnunen toivat Tepsin tasoihin kahdella nopealla osumalla noin viisi  minuuttia ennen erän päätöstä.

Myös päätöserässä ensimmäisen maalin iski SPV, kun TPS:n pelinkääntö katkesi oman maalin takana ja Tuomas Mustonen iski vieraat jälleen maalin johtoon. Janne Nurminen toi kuitenkin mustavalkoiset heti seuraavassa vaihdossa tasoihin ja tämän jälkeen kentällä nähtiinkin vain yksi joukkue. Ensiksi Eero Jalo vei isännät ylivoimalla johtoon, jonka jälkeen Niklas Niiranen ja Tatu Kanervisto iskivät kaksi lisäosumaa vain minuutin välein toisistaan. Tästä SPV ei enää tänään toipunut ja niinpä Miko Kailiala pääsi vielä kaunistelemaan ottelun loppulukemat 7-3:een muutama minuutti ennen kamppailun päätöstä.

Illan loppulukemat takaavat mustavalkoisten lasien lävitse katsottuna todella mielenkiintoisen runkosarjan päätöksen. SPV on nyt pisteen edellä sarjakakkosena, kun taas neljäntenä oleva Oilers on vain pisteen päässä Palloseurasta. Tepsin kausi jatkuukin heti huomenna Porissa, kun joukkue kohtaa Karhut klo 18:00 alkavassa kamppailussa. Ottelusta lisää huomisen aamun aikana.