Seurahistorian suurimmat harjoitukset – TPS:n #KokoSeuranTreenit keräsivät tepsiläiset junioreista edustusjoukkueeseen treenaamaan yhdessä

Seurahistorian suurimmat harjoitukset – TPS:n #KokoSeuranTreenit keräsivät tepsiläiset junioreista edustusjoukkueeseen treenaamaan yhdessä

Maanantaina 26. huhtikuuta Goforen ja TPS:n yhteistyössä järjestämät #KokoSeuranTreenit innostivat seuran junioreita yli 140:stä tepsiläisestä kotitaloudesta mukaan treenaamaan yhdessä.

“Seuran puolesta haluan kiittää kaikkia, jotka olivat mukana treenaamassa ja tekemässä tätä mahdolliseksi. Me haluamme olla paitsi yhteisömme liikuttaja niin myös kokonaisvaltainen hyvinvoinnin edistäjä. On äärettömän suuri voimavara, että me olemme näin vahva ja sitoutunut yhteisö”, kertoo TPS Salibandyn toiminnanjohtaja Toni Autio. 

Monipuolisen ja tehokkaan treenin lisäksi ohjelmassa kuultiin muun muassa edustusjoukkueen pelaajien mietteitä menneestä ja tulevasta kaudesta, julkaistiin sopimusuutisia ja lähetettiin tsemppiviesti joukkuetovereille. Lisäksi pohdittiin yhdessä, minkälainen merkitys joukkuekavereilla ja yhteisöllisyydellä. 

“Minulle joukkuekaverit on ehdottoman tärkeitä. Olen itse aina saanut virtaa muista pelaajista kopissa ja kentällä, ja pyrin myös erittäin paljon sitä itse sinne antamaan. Ehkä se on jopa oma vahvuus, että pystyn luomaan positiivista ilmapiiriä, mitä tälläkin olemme porukalla yrittäneet saada aikaiseksi.Se on yksi joukkueurheilun kulmakivistä ehdottomasti,” kommentoi Olli Kinnunen lähetyksen aikana.

#KokoSeuranTreenit olivat osa TPS:n ja Goforen toista vuotta jatkunutta yhteistyötä, jossa ollaan rakennettu uudenlaisen yhteistyöajattelun voimalla ennakkoluulotonta ja erottuvaa urheiluseuran ja yrityksen välistä yhteistyötä.

“Me haluamme Goforella olla osa TPS-yhteisöä, mutta vallitsevat olosuhteet ovat asettaneet meidät uudenlaisen haasteen eteen jossa perinteiset keinot tuottaa arvoa yhteisölle ovat olleet mahdottomia. #KokoSeuranTreenit oli meidän innovatiivinen tapamme keskustella yhteisömme kanssa ja tuoda meidät yhteen. Oli mahtava nähdä, että tepsiläiset, junioreista edustuksen pelaajiin, olivat niin vahvasti meidän kanssamme luomassa jotain uutta ja yhteistä”, summaa Goforen aluejohtaja Eero Rostiala.

Jälkilähetyksen Koko seuran treeneistä ja lähetyksen Aftermovien voit katsoa TPS:n Youtube-kanavalta.

<< jälkilähetys >>

<< aftermovie >>