Salibandyn El Clasico valtaa Kupittaan tiistaina, kun TPS isännöi Happeeta

Salibandyn El Clasico valtaa Kupittaan tiistaina, kun TPS isännöi Happeeta

Miesten Salibandyliigassa käännytään pikkuhiljaa kauden viimeiselle runkosarjan otteluviikolle ja turkulaisittain päätösviikko ei voisi alkaa yhtään makeammin, kun TPS isännöi tiistaina 26.2. klo 18:30 Happeeta Kupittaan Palloiluhallilla. Kumpikin joukkue on esiintynyt edellisissä otteluissaan vakuuttavasti ja niinpä tiistai-illan kamppailusta on lupa odottaa äärimmäisen viihdyttävää vääntöä kahden huippujoukkueen välillä. Kauden ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen syksyllä vei nimiinsä TPS, kun se nousi aivan ottelun lopussa kahdella Miko Kailialan pikamaalilla 6-5 voittoon Hirviteatterissa.

Vierasjoukkue Happee on pelannut erittäin tasaisen kauden ja se taistelee edelleen kynsin hampain vielä runkosarjan kolmostilasta. Kauden ykkösnimi on ollut odotetusti Peter Kotilainen, joka johtaa myös koko Salibandyliigan pistepörssiä. Toinen mielenkiintoinen seurattava löytyy joukkueen kakkosviisikon puolustuksesta, kun elävä legenda Mika Kohonen palasi takaisin kotikaupunkiinsa Ruotsin Superliigassa vietettyjen vuosien jälkeen. Happee on ollut tällä kaudella parhaimmillaan selkeästi kurinalaisempi pelaamisessaan kuin aikaisempina vuosina, joten onkin erittäin mielenkiintoista nähdä, millaisen joukkueen päävalmentaja Mikko Lehto tuo tiistaina mukanaan Turkuun.

TPS on petrannut tekemistään tasaisesti läpi kevään ja viime otteluissa joukkue on esiintynyt kentällä erittäin kurinalaisesti puolustaen ja hurjaa taistelutahtoa osoittaen. Janne Hoikkasen johdattama ykkösviisikko on tehnyt tulosta tasaiseen tahtiin ja siltä on lupa odottaa vahvaa panosta myös tiistain kamppailussa. Muut viisikot ovat vielä eläneet jonkin verran edellisissä otteluissa, mutta tarkoituksena on löytää myös muita eheitä koostumuksia pudotuspelejä kohti mentäessä, kertoo päävalmentaja Jukka Ruotsalainen ennakoidessaan tiistain ottelua. ”Pikkuhiljaa pyritään löytämään lisää toimivia koostumuksia, mutta varmastikin vielä tiistaina tullaan kokeilemaan jotakin haluttuja kokoonpanoja. Samalla kun halutaan löytää eheitä viisikoita, täytyy myös muistaa, että yksi tämän ryhmän suurimmista vahvuuksista on laaja materiaali, jonka avulla ollaan pystytty nousemaan useastikin vaikeista tilanteista takaa voittoon”, Ruotsalainen kertoo.

Tiistain ottelu käynnistyy siis klo 18:30 Kupittaan Palloiluhallilla, tervetuloa kannustamaan TPS voittoon!

Ti 26.2. klo 18:30 TPS – Happee / tiistain otteluinfo:

– Voit hankkia pääsylippusi ennakkoon edullisesti www.ennakkolippu.com/tpssalibandy

– Löydät ottelutapahtuman myös Facebookista, liity mukaan!

– Lipunmyynti hallilla käynnistyy klo 17:30.

– Hallin anniskelualue Lemminkäisenkadun puoleisessa päätykatsomossa.

– Kausikorttilaiset, ennakkolippulaiset sekä jäsenet Lemminkäisen kadun puoleisen päädyn vasemman puoleisista ovista, lipunmyynti tapahtuu oikeanpuoleisten ovien takaa.

– Lisää lippujen hinnoista sekä kausilippuvihkoista täältä!

HUOM! Triviumin pysäköintialue ei ole käytössä perjantain ottelussa. Kulku Kupittaan Palloiluhallin pysäköintihalliin joukahaisenkadun kautta.

– Kupittaan Palloiluhallin pysäköintikartta alla: