Runkosarja huipentuu lauantaina

Runkosarja huipentuu lauantaina

TPS:n miesten joukkueen runkosarja huipentuu lauantaina pelattavaan kotipeliin. Vastustajaksi asettuu tamperelainen Classic, joka on jo varmistanut runkosarjan voiton. Panosta riittää silti kummallakin joukkueella.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran marraskuussa poikkeuksellisesti Singaporessa pelatussa ottelussa, jonka Classic vei nimiinsä lukemin 9-6. TPS sai otteluun todella nihkeän startin ja Classic naputteli helpohkosti tilanteeksi 4-0, ennen kuin turkulaiset heräsivät otteluun mukaan. Ero saatiin kurottua kahteen maaliin, mutta Classic lopetti pyristelyt iskemällä viimeisen maalin tyhjiin.

Viidentenä sarjataulukossa oleva TPS lähtee otteluun neljän ottelun voittoputkessa ja panoksena viimeisessä pelissä on kotietu pudotuspeleihin. Edun saavuttaminen vaatisi täyden pistepotin lisäksi Kooveen voittoa neljäntenä keikkuvasta Happeesta, sillä joukkueiden ero on tällä hetkellä yksi piste.

Classic on on ollut tällä kaudella aivan omaa luokkaansa. Joukkue on kärsinyt vain yhden pistemenetyksen koko kauden aikana, kun Nokian KrP taipui ”vasta” jatkoajalla. Tuon marraskuussa sattuneen tilastotappion jälkeen tamperelaiset ovat voittaneet 15 ottelua putkeen. Kuten jo mainittua, Classic on varmistanut jo runkosarjan voiton, mutta tamperelaisten tavoitteena on varmasti kirjauttaa seurahistoriaa häviämättä otteluakaan koko kauden aikana.

TPS – Classic lauantaina 10.3 klo 17.00 Kupittaan palloiluhallilla

Vierasjoukkue Classic

Salibandyliigan tilastot

header_logo.png
Lippujen hinnat ovelta:
    • Aikuiset 12 € (aikuiset S-Etukortilla 10 €),
    • Erikoisliput (työttömät, eläkeläiset, opiskelijat) 6 €
    • Lapset (7-16-vuotiaat) 4 €