Puolivälierät käyntiin lauantaina – “Aika nauttia ja elää hetkessä”

Puolivälierät käyntiin lauantaina – “Aika nauttia ja elää hetkessä”

On aika. Salibandyliigan runkosarja on paketissa ja kahdeksan parasta ovat valmiita aloittamaan ne kuuluisat “tosipelit”. TPS:n nousujohteinen runkosarja vei joukkueen lopulta viidenneksi. Liigan pudotuspelivalintatilaisuudessa “tyhjä arpa” ja TPS jäi tällä kertaa käteen runkosarjan neljännellä, eli viime kauden puolivälierävastustaja Nokian KrP:llä. 

Viime keväältä tuttuun tapaan pudotuspelit pelataan jokaisessa vaiheessa paras seitsemästä -järjestelmällä, eli homma on yksinkertainen – ottelusarjasta neljä voittoa ja pelit jatkuvat. Kaikki muu tietää pitkän kesätreenikauden alkua. TPS:n päävalmentaja ja valmentajan roolissa Salibandyliigan pudotuspeleissä debytoiva Janne Kainulainen on joukkoineen enemmän kuin valmis aloittamaan kauden tärkeimmät ottelut.

“Hienoa päästä aloittamaan kauden tärkeimmät pelit kymmenen kuukauden työnteon jälkeen. Luvassa on varmasti mielenkiintoinen, tiukka ja sähköinen ottelusarja viime kauden tapaan. Vastassa on todella taitava, vaarallinen ja nälkäinen vastustaja. KrP on kehittynyt vuodessa paljon ja varsinkin puolustus- ja maalivahtipeli on parantunut. Siitä osoituksena lähes 50 vähemmän päästettyä maalia kuin viime kauden runkosarjassa.”

Nousujohteinen runkosarja on synnyttänyt Kainulaiselle vahvan luottamuksen joukkueensa iskukykyyn. 

“Minulla on erittäin luottavainen olo mustavalkoiseen jengiimme. Joukkue on ollut kesästä saakka sitoutunut, yhtenäinen ja todella motivoitunut tekemään töitä oman ja joukkueen kehityksen ja menestyksen eteen. Pelimme on mennyt kokonaisvaltaisesti runkosarjan toisella puoliskolla isoja steppejä eteenpäin. Nyt on aika nauttia ja elää hetkessä, ennen kaikkea yhdessä!”

TPS:n ja KrP:n kiihkeää ottelusarjaa vuosi sitten sävytti molempien innokkaat faniryhmät. Kainulainen uskoo TPS:n pärjäävän tänäkin keväänä myös katsomossa.

Viime kevään puolivälierissä TPS oli parempi kaukalossa – ja katsomossa. Kuva Anssi Koskinen

“Viime keväänä TPS:n fanit osoittivat olevansa Suomen parhaita ja tulemme olemaan tänäkin keväänä kannustuksen arvoisia. Pistetään hyrskyn myrskyn kentällä ja katsomossa!”

Tarkemman otteluaikataulut ja tietoa lipuista löydät tästä linkistä