Puolivälieräsarja katkolla perjantaina – “Voidaan edelleen parantaa ja paljon”

Puolivälieräsarja katkolla perjantaina – “Voidaan edelleen parantaa ja paljon”

TPS:n ja Nokian KrP:n puolivälieräsarja on edennyt tiukkuudestaan huolimatta tilanteeseen, jossa TPS:llä on kolmen ottelun jälkeen yhtä monta voittoa ja sen myötä välieräpaikka katkolla perjantaina Kupittaalla. Kaksi ensimmäistä kamppailua menivät turkulaisille lukemin 4-3, mutta keskiviikkona Raholassa tarvittiin 60 minuuttia ja lähes koko jatkoerä päälle, ennen kuin Miko Kailiala ratkaisi kamppailun todellisella pudotuspeliosumalla 8 sekuntia ennen täyttä aikaa ja rangaistuslaukauskilpailua. 

TPS:n vahvassa iskussa tässä sarjassa olleen ykköskentän takalinjojen “Talkkari”, Janne Nurminen, allekirjoittaa parin tiukkuuden.

“Tiukkaa on kieltämättä ollut ja tuskin marginaalit perjantainakaan kasvaa.” 

Yksi katsojan silmään paistanut seikka on TPS:n pelaajien ja valmentajien keskittyminen itse peliin ja niihin kuuluisiin “oikeisiin asioihin”. Nurminen näkee tässä kuitenkin vielä paljon petrattavaa.

“Tässä voidaan edelleen parantaa ja paljon. Vieläkin ajoittain keskittyminen herpaantuu vääriin asioihin, vaikka peli on käynnissä. Yleinen härdelli on meidän osalta ainakin johtanut hölmöihin jäähyihin ja KrP ratkaisee näistä kovalla prosentilla. Käärmekeittoja ei ole, vaan yritetään yksinkertaisesti pitää keskittyminen pelissä ja kliseisesti omassa tekemisessä.” 

Janne Nurminen on aloittanut pudotuspelit tehokkaasti (2+1). Kuva Anssi Koskinen

Joka tapauksessa, TPS on pelannut itsensä tilanteeseen, jossa se pääsee hakemaan sarjaan katkaisua perjantaina Kupittaan kotiyleisön edessä. Nurminen odottaa innolla perjantain kotiottelua ja mahdollisuutta katkaista sarja.

“Hieno tilanne! Nautitaan joka hetkestä, pelataan sarjan paras peli ja otetaan neljäs voitto.”

TPS-Nokian KrP pe 13.3. klo 18.30, Kupittaan palloiluhalli

Liput ennakkoon Tiketistä