Pudotuspelit ovat täällä – “Odotan, että Sorsa, Planttu ja Mädi sahaa vastustajan jakkaraa”

Pudotuspelit ovat täällä – “Odotan, että Sorsa, Planttu ja Mädi sahaa vastustajan jakkaraa”

Pitkä odotus on päättynyt ja F-liigan pudotuspelit ovat täällä! Viime vuonna TPS:n lupaava matka jäi kesken juuri kun joukkue oli siirtynyt puolivälierissä 3-0 johtoon Nokian KrP:tä vastaan. Nyt pelit lähtevät jälleen nollista ja vastassa on välieräkilpakumppani kahden vuoden takaa, SPV. 

TPS:n takalinjojen vahtimestari Lauri Stenforsin kausi sujui omalla tasaisen korkealla tasolla. Täsmälleen samat 8+13=21 tehot kuin viime kaudella iskenyt Stenfors oli kohtuullisen tyytyväinen runkosarjaansa.

Puolustajana tulee eniten seurattua +/- -tilastoa ja kun se on karvan alle neljäkymmentä plussalla, niin voi olla ihan tyytyväinen. Sinänsä positiivinen yllätys tuollainen pistemäärä, sillä ylivoimaa tuli pelattua pyöreät 0 minuuttia. Kokonaisuutena ok runkosarja.

Seitsemään peräkkäiseen voittoon runkosarjan päättänyt TPS löysi Stenforsin mukaan varsin hyvän tason kauden aikana.

Nopeasti kun miettii, niin päästettiin aika vähän maaleja omiin tämän vuoden puolella. Saatiin myös ketjut jollain tasolla kuntoon ja sitä kautta pelaaminen helpottui. Koko kautta kun katsoo, niin tasaista tekemistä. 

Stenforsille tuli runkosarjassa täyteen 300 ottelua. Kuva Anssi Koskinen

Stenfors antaa tunnustusta SPV:n hyökkäysvoimalle. 

SPV:llä on hyvät ja vaaralliset hyökkääjät. Heidän kanssaan pitää olla todellakin hereillä. Meidän pitää pystyä iskemään heidän alakertaansa.

Pudotuspeleissä esiin nousee usein uusia ratkaisijoita. Tepsillä löytyy tunnetusti hiekkapaperiosastolle kovaa osaamista. 

Odotan, että kolmikko Sorsa (Jani Hyytiäinen), Planttu (Ville-Martti Laine) ja Mädi (Janne Hoikkanen) sahaa toden teolla vastustajan jakkaraa ja tekee siinä samalla muutaman maalin. Ukot ovat luonteeltaan sellaisia, että kun oma peli kulkee niin vastustajalla alkaa usein verenpaine nousemaan. 

Stenfors odottaa TPS:n osastolta Hyytiäinen-Hoikkanen-Laine kovaa pudotuspelihankausta. Kuva Anssi Koskinen

1.puolivälieräottelu TPS-SPV pe 5.3. klo 18.30, Kupittaan palloiluhalli. Ottelu nähtävissä Ruutu plussasta.

Ottelulehtinen

[envira-gallery id="10692"]