PSS tasoitti sarjan kauden ennätysyleisön edessä – “Sitten lähdetään iskemään paras kolmesta sarjaa”

PSS tasoitti sarjan kauden ennätysyleisön edessä – “Sitten lähdetään iskemään paras kolmesta sarjaa”

TPS lähti pitkäperjantain neljänteen finaaliotteluun tavoitteenaan siirtyä tukevaan 3-1 ottelusarjajohtoon. PSS:n onnistui kuitenkin päästä 0-1 johtoon avauserässä ja johtoasemassa pelaamisessa porvoolaisryhmä on parhaimmillaan.

TPS:n hyökkäykset eivät aivan parhaimmille maalipaikoille yltäneet ennen kolmatta erää ja PSS iskikin muutaman näyttävän vastahyökkäysmaalin. PSS:n karattua 0-5 johtoon TPS:n onnistui viritellä pientä kiriä, mutta tällä kertaa aika loppui kesken kauden ennätysyleisön pettymykseksi. Voitto PSS:lle lukemin 2-5 (0-1, 0-2, 2-2) ja ottelusarja tasoihin.

TPS:n päävalmentaja Aki Vilander kiitteli joukkuettaan siitä, että selät eivät suoristuneet missään vaiheessa.

“Pelin kuva muotoutui hyvin samanlaiseksi kuin edellinenkin. PSS pääsi kuskin paikalle onnistumalla itse paikoissaan ja meillä meni homma vähän jahtaamiseksi. Taistelua ei luovutettu missään vaiheessa vaan saatiin kuitenkin otetta paremmin pelistä ja painettiin hyvin töitä hyökkäyssuuntaan ja saatiin vastustaja heittämään paljon kukkupalloa. Tänään ei pienintäkään palkintoa saatu, joten nyt lähdetään sitten iskemään paras kolmesta sarjaa ja yksinkertaisesti otteluiden aluissa on päästävä kuskin paikalle ja saatava jäätävä draivi jo aiemmin pelissä.”

Seuraava ottelu PSS-TPS su 17.4. klo 17.00, Porvoo

Kuudes ottelu TPS-PSS ke 20.4. klo 18.30, Kupittaan palloiluhalli. Liput ennakkon Tiketistä