Pisteet jäivät Seinäjoelle

Pisteet jäivät Seinäjoelle

TPS:n miehet matkasivat Seinäjoelle SPV:n vieraaksi sunnuntaisessa F-liigan ottelussa. Ennen ottelua kahdeksantena sarjassa oleva SPV oli loistavalla pelipäällä ja nappasi turkulaisilta kaikki kolme pistettä lukemin 5-2.

TPS sai hyvän alun otteluun, kun joukkue hyödynsi ylivoimansa ja siirtyi kapteeni Toni Salmisen osumalla 1-0 johtoasemaan. Noin neljä minuuttia ennen erän loppua kotijoukkue tuli kuitenkin tasoihin. Toinen erä meni suunnileen samalla käsikirjoituksella kuin ensimmäinenkin. TPS avasi erän ylivoimamaalilla, joka tällä kertaa oli Ville Hirvisuon käsialaa ja SPV tuli tasoihin muutama minuutti ennen erän päättymistä.

Vaikka viimeiseen erään mentiin tasa tilanteessa, ei TPS:n pelaaminen ollut sunnuntaina totutulla tasolla ja kotijoukkue SPV käytti tätä hyödykseen. Todella terävä viimeinen erä tuotti SPV:lle kolme osumaa, joista viimeinen pistettiin tyhjiin TPS:n hakiessa kavennusta ilman maalivahtia.

”Tänään ei saatu yhtään maalia aikaiseksi 5vs5-pelissä ja sillä saldolla harvoin taistelee pelin voitosta. Vaikka tilanne oli kahden erän jälkeen tasan, niin siitä huolimatta voidaan kyllä todeta, että kokonaisuus jäi tänään ns. piippuun”, kertoo TPS:n päävalmentaja Santeri Raatarila ottelun jälkeen.

[Best_Wordpress_Gallery id=”6″ gal_title=”SPV-TPS”]