Paikalliskamppailu päättyi mustavalkoisten voittoon

Tänään päästiin herkuttelemaan paikalliskamppailulla, kun TPS kohtasi FBC Turun. TPS näytti liigakokemuksensa voittaen täksi kaudeksi sarjaan nousseen FBC:n lukemin 1-7.

Altavastaajana otteluun lähtenyt FBC Turku taisteli kaksi erää, kunnes loppujen lopulta TPS painoi kapuloita rattaisiin ja lukemat taululla repesi kolmannessa erässä.

Kolmanteen erään mentiin TPS:n 1-2 johtoasemassa. Olli Laine ja Miko Kailiala maalasi vieraille ensimmäisessä erässä. Kotijoukkueen kavennuksen ja toisen erän ainoan maalin maalasi Aaro Ollikainen. Viimisessä erässä TPS onnistui peräti viidesti ja peli oli siinä vaiheessa sinetöity. Kaikki kolme pistettä matkaa siis Turun mustavalkoiselle puolelle.

”Tänään oli hieni määrä turkuilaista lajiväkeä paikalla, mikä kielii varmasti siitä, että näille otteluille on ollut tilausta. Uskonkin, että molemmat joukkueet nauttivat suuresti ottelun pelaamisesta. Meidän kannalta tärkeintä oli tietysti, että saatiin yksi voitto lisää sarakkeeseen ja täydet kolme pistettä ”,kertoo TPS:n pääval,mentaja Santeri Raatarila.

”Kausi on alkanut tuloksellisesti hyvin, mutta tämä on tietysti juuri sitä mitä joukkueena odotettukkin. Tästä lisää pisteitä matkaan ja kohti seuraavaa. Pelejä on vielä paljon tulossa ja töitä paljon tehtävänä”, jatkaa Raatarila.