Ottelutapahtumakäytännöt F-liigan kotiotteluissa

Ottelutapahtumakäytännöt F-liigan kotiotteluissa

Turun alueella ei ole enää yleisömäärärajoitteita, mutta tapahtumajärjestäjien vastuuta turvallisesta ottelutapahtumasta ja lähikontaktien välttämisen mahdollisuutta korostetaan entistä enemmän. Tämän vuoksi olemme tehneet mm. seuraavat toimenpiteet, jotta pystymme teille järjestämään jatkossakin turvallisia ottelutapahtumia:

 • kaikki istumapaikat eivät ole käytössä, vaan lipunmyynnin kapasiteettia on supistettu maksimimäärästä
 • miesten ottelutapahtumissa on yleensä käytössä kaksi katsomopuoliskoa, naisten otteluissa lähtökohtaisesti yksi katsomopuolisko. Seuraamme lipunmyynnin tilannetta aktiivisesti ja reagoimme sen mukaisesti katsomojärjestelyihin
 • Kupittaan palloiluhallilla edellytetään yli 12-vuotiailta maskien käyttöä, suosittelemme etenkin FFP2-maskeja
 • otteluihin on myynnissä ainoastaan ennakkolippuja. Näin voimme varmistua paremmin kapasiteetista sekä tiedämme tarvittaessa keitä katsomossa on ollut

Lyhyt info ottelutapahtumiin 

PAIKKA: Miesten ja naisten kotiottelut pelataan Kupittaan Palloiluhallissa (Lemminkäisenkatu 32 a, 20520).
OVET: Ovet kotiotteluihin avataan 45 minuuttia ennen ottelun alkua.
LIPUT: Myynnissä ainoastaan ennakkoon Tiketin myyntikanavien kautta tai osoitteesta www.tiketti.fi/tpssalibandy 
HUOM. Turun kaupunki edellyttää tiloissaan maskia yli 12 vuotta täyttäneiltä. THL suosittelee maskia kaikille yli 12-vuotiaille.

Muut käytännönohjeet matsitapahtumaan

Lipunmyynti

Ottelutapahtumiin myydään rajoitettu määrä lippuja suhteessa kokonaiskapasiteettiin. Miesten otteluissa halli on lähtökohtaisesti jaettu kahteen lohkoon. Lipunmyynti TPS:n kotiotteluihin tapahtuu AINOASTAAN ennakkoon Tiketin kautta eli hallilla ei ole valitettavasti enää lipunmyyntiä. Ostathan siis lipun ennakkoon Tiketistä.

<< Osta ennakkolippusi tästä >>

Liput ovat myynnissä ainoastaan ennakkoon

 1. Tiketin verkkosivujen kautta -> http://tiketti.fi/tpssalibandy
 2. Puhelinpalvelun kautta 0600-1-1616 (ma–pe 9–21, la 11-21, su 11–19, 1,78 € / min. + pvm)
 3. Turussa asioimalla esimerkiksi 8 Raita (Yliopistonkatu 9 a, ma – ke 12:00 – 18:00, to – pe 12:00 – 19:00, la 11:00 – 16:00) tai Stockmann Turku (Yliopistonkatu 22, 3 krs., ma – pe 10:00-20:00, la 10:00-19:00, su 12:00-18:00).

Kulku ja katsomolohkot

Miesten otteluissa Kupittaan Palloiluhalli on jaettu pääsääntöisesti kahteen lohkoon – OIKEA LOHKO eli 1B (vaihtoaitioiden puoli) ja VASEN LOHKO eli 2B (vaihtoaitioita vastapäätä). Lippuja ei myydä lohkokohtaisesti, vaan katsoja voi valita oman lohkonsa ottelun seuraamiseen.

Naisten otteluissa Kupittaan Palloiluhallissa on käytössä pääsääntöisesti VASEN LOHKO eli 2B (vaihtoaitioita vastapäätä). Kulku katsomolohkoon tapahtuu pääsisäänkäynniltä.

Ottelussa ei vaihdeta hyökkäyssuuntaa erien välillä eli TPS hyökkää kaksi kertaa Joukahaisenkadun puolesta päätyä kohti.

Aitio- ja VIP-sisäänkäynti on Kupittaan Palloiluhallin Joukahaisenkadun puoleisella sivulla, hallin ns. oikeassa kulmassa. Aitiosisäänkäynti avataan 30 minuuttia ennen ottelun alkua.

Pysäköinti ja liikenneyhteydet

Kupittaan palloiluhallin lähistöltä löytyy rutkasti pysäköintipaikkoja niin Lemminkäisenkadun kuin Joukahaisenkadun varrelta, mutta tämän lisäksi arkisin klo 16.00 jälkeen tai viikonloppuisin käytettävissä on ilman erillistä maksua mm. Triviumin rakennuksen takana oleva pysäköintitalo.

Fölin busseilla pääsee kulkemaan melko vaivattomasti Kupittaan Palloiluhallille. Katso Fölin sivuilta itsellesi paras reittiehdotus. Kupittaan Rautatieasema sijaitsee kävelymatkan päässä Kupittaan Palloiluhallilta.

Turvallisesti matsiin!

 • Vältäthän lähikontakteja muiden kuin oman seurueesi jäsenten välillä
 • Turun kaupunki edellyttää kasvomaskeja yli 12 vuotta täyttäneiltä
 • Tulethan ottelutapahtumaan vain täysin terveenä ja oireettomana!
 • Tulethan ajoissa paikalle ja pyri huomioimaan katsomossa, käytävillä ja muissa yleisissä tiloissa turvavälin (2 metriä) muihin.
 • Yskithän erilliseen kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi. Huolehdithan muutenkin hyvästä käsihygieniasta.

Lataa Koronavilkku-sovellus puhelimeesi

Koronavilkku on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tuottama sovellus, jonka avulla saat tiedon, jos olet sovelluksen arvion mukaan altistunut koronavirukselle. Jos sinulla todetaan tartunta, voit ilmoittaa siitä sovelluksella nimettömästi. Sovelluksessa yksityisyytesi on vahvasti suojattu.

Hanki Google Play -palvelusta tai lataa App Storesta.