Oskari Fäldenille jatkosopimus – “Hienoa edustaa perinteikästä ja tyylikästä seuraa”

Oskari Fäldenille jatkosopimus – “Hienoa edustaa perinteikästä ja tyylikästä seuraa”

TPS on solminut MM-ehdokas Oskari Fäldenin (22) kanssa kevääseen 2025 jatkuvan jatkosopimuksen. TPS-kasvatin jatkosopimus takaa näin ollen, että TPS:n maalivahtiosasto on jatkossakin F-liigan vahvin ja tasapainoisin. 

Jo pikkujunioreista lähtien TPS-paitaa kantanut Fälden oli iloinen jatkosopimuksestaan.

“Hyvillä mielin olen tietysti jatkosta. On hienoa jatkaa tutussa laadukkaassa ympäristössä harjoittelua, sekä pyrkiä kehittymään pelaajana mahdollisimman paljon. TPS on ollut hyvä kasvupaikka mun uralla ja uskon, että se on sitä myös tästä eteenpäin. Hienoa myös päästä pelaamaan jatkossakin kotikaupungin jengissä ja näinkin perinteikkäässä ja tyylikkäässä satavuotiaassa seurassa. Henkilökohtaisia tavoitteita on seuraavien askelten ottaminen uralla eteenpäin ja tasainen hyvä suorittaminen pelistä peliin, sekä yhtenä isona tavoitteena on myös maajoukkueen matkassa oleminen.”

Oskari Fälden on edustanut Turun Palloseuraa jo pikkujuniorista asti. Kuva Anssi Koskinen

TPS:n urheilujohtaja Perttu Kytöhonka on mielissään yhteisymmärryksen löytymisestä.

Pyry Luukkosen lopetettua keväällä 2019 upean peliuransa, seura teki erittäin fiksun ratkaisun luottamalla Oskariin ja Olliin (Kuisma). He ovat nuoresta iästään huolimatta huolehtineet siitä, että TPS:llä ei ole ollut orastavaa eikä akuuttia maalivahtiongelmaa.”

“Oskari on omalla tekemisellään noussut vahvaksi MM-ehdokkaaksi tämän vuoden MM-kisoihin. Hän on moderni huippumaalivahti, TPS-kasvatti ja on mahtavaa nähdä hänet TPS-maalin suulla jatkossakin.”, Kytöhonka linjaa tyytyväisenä.

“Pieni kiva lisämauste”

Odotettu miesten liigahistorian ensimmäinen paikallisderby pelataan perjantaina ja Kupittaalla on odotettavissa hieno ilta. Ottelu on kliseisesti sellainen, jota “kumpikaan ei halua hävitä”. Fälden näkee ottelussa luonnollisesti pienen lisämausteen.

“Paikallispeli on tietysti hieno juttu ja toivotaan, että turkulaiset löytävät hallille kannustamaan omiaan. Itse peliin kuitenkin suhtaudun varsin tavallisena liigapelinä ja silloin kun pelataan, niin pitää aina antaa parastaan oli vastustaja sitten paikallinen tai ei. Mutta, tottakai tässä perjantain ottelussa pieni kiva lisämauste on.”

Liput ennakkoon TIKETISTÄ