Olli Laine palaa TPS-paitaan – ”Paluu kotiin tuntuu mahtavalta”

Olli Laine palaa TPS-paitaan – ”Paluu kotiin tuntuu mahtavalta”

TPS on solminut kahden vuoden sopimuksen Olli Laineen kanssa. Edellisen kerran TPS-paitaa hopeakaudella 18-19 kantanut Laine on pelannut kaksi edellistä kautta Ruotsin SSL:n Linköpingissä. 

– Olen aina tiedostanut, että Turku on upea kaupunki sekä hyvä paikka elää ja pelata salibandyä. Kahden viimeisen vuoden aikana nämä asiat ovat saaneet entistäkin suuremman merkityksen itselleni. Fiilikset ovat superhyvät ja paluu Suomeen ja kotiin tuntuu mahtavalta. 

Linköpingissä suurta vastuuta kantanut Laine katsoo, että kaksi kautta Ruotsissa on kehittänyt häntä niin kentällä kuin sen ulkopuolella.

– Kaksi vuotta ulkomailla on kasvattanut henkisesti. Taidollisesti SSL haastoi jatkuvasti ja toivottavasti saamani opit tulevat näkymään myös kentällä.

Olli Laine on pelannut TPS-paidassa 136 runkosarja- ja 31 pudotuspeliottelua. Kuva Anssi Koskinen.

Olli Laine saapuu joukkueeseen, jossa on paljon tuttuja kasvoja, mutta myös uutta. Uuden päävalmentajan kanssa yhteistyö on jo aloitettu.

Yhteistyö Santerin (Raatarila) kanssa on aloitettu puhelinpalaverilla ja ensivaikutelmani on todella positiivinen. Toni Läntinen on valmennustiimissä tuttu palanen jo kaudelta 18-19. Hän oli tärkeä jo ennen Ruotsiin lähtöäni ja hänkin on varmasti valmentajana kehittynyt entisestään.

– Joukkueen tavoite on varmasti hyvin selkeä – tuoda poika Turkuun. Henkilökohtaiset tavoitteet ovat yhtä selvät – joukkueen auttaminen kohti yhteistä tavoitetta, sekä maajoukkueympyröihin murtautuminen, Laine päättää.