Oilers parempi jatkoajalla – ”Äärimmäisen ylpeä meidän koko joukkueesta”

Oilers parempi jatkoajalla – ”Äärimmäisen ylpeä meidän koko joukkueesta”

Edellisessä pelissä välierien vaatiman laadun tekemiseensä löytänyt TPS jatkoi siitä mihin jäi ja oli erittäin vahvalla pelipäällä. Pitkään näytti siltä, että Oilersin on erittäin vaikea murtautua edes laadukkaille maalintekopaikoille, mutta tulivoimainen espoolaisryhmä käytti harvat tilaisuutensa varsinaisella peliajalla ja Justus Kainulaisen laukaus löysi tiensä TPS-verkkoon jatkoajalla. Kuudes välierä Oilersille lukemin 2-3 ja. (1-0, 1-0, 1-2) ja koko hieno välieräsarja voitoin 2-4. Oilers finaaliin, TPS:llä on edessään vielä pronssiottelu.

TPS:n päävalmentaja Janne Kainulainen oli luonnollisesti pettynyt, mutta jakoi tunnustusta vastustajalle ja suitsutti omaa TPS-ryhmäänsä.

– Onnea Oilersille ansaitusta finaalipaikasta. Ei auta selittelyt, vaan parempi meni jatkoon. Olen äärimmäisen ylpeä meidän koko joukkueesta ja siitä, kuinka noustiin vielä sarjaan mukaan heikon alun jälkeen. Meillä pelasi 19 kenttäpelaajaa tässä sarjassa ja jokainen pelasi erittäin hienosti TPS-sydämellä. Molemmat maalivahdit antoivat myös kaikkensa logon eteen, kuten tietysti liigan paras taustaryhmä. Tulevaisuudessa tulos Turussa tulee olemaan erilainen!

Pronssiottelu: TPS-Nokian KrP, ma 5.4. 14.30

[envira-gallery id=”10971″]