”Nyt pitääkin olla iskussa ja onnistua

”Nyt pitääkin olla iskussa ja onnistua

TPS palasi voittojen tielle ryminällä, kun se kohtasi sunnuntaina OLS:n. Kotijoukkue TPS maalsi ottelussa peräti yksitoista kertaa ja keräsi kaikki kolme pistettä Kupittaalla.

TPS aloitti maalitehtailunsa jo heti ottelun alussa, kun Ville Hirvisuo onnistui laittamaan turkulaiset johtoon Tuomas Ojalan syötöstä. Seuraavaksi oli Ojala itse asialla ja taululle vaihtui 2-0 lukemat. Vierailija OLS oli vielä tässä kohtaa pelissä mukana ja onnistuikin kavennus osumassaan. Tämän jälkeen TPS pisti kapuloita rattaisiin Marius Suomisen johdolla, joka onnistui illan ensimmäisessään muutama minuutti OLS:n kavennuksen jälkeen. Janne Hoikkanen ja Janne Nurminen alusti toisilleen osumat vielä ennen kuin viimeiseen erään siirryttiin.

Toisessa erässä kun nähtiin vain yksi osuma, niin viimeinen erä oli sitten jotain aivan muuta. Suominen onnistui lyhyen ajan sisällä kahdesti ja hänen liiga uran ensimmäinen hattutemppu oli valmis. TPS onnistui viimeisessä erässä heiluttamaan verkkoja jopa kuusi kertaa ja tolppien välissä ollut Olli Kuisma nappasi oululaisten rangaistuslaukauksen kiinni. Ottelu päättyi lukemiin 11-1 ja TPS pääsi jälleen voittoon kiinni Classic tappion jälkeen.

”Pystyttiin tänään tekemään vastustajalle puolustaminen aika vaikeaksi, liikutettiin palloa hyvin hyökkäyspäässä ja oltiin tehokkaita. OLS puolestaan sai toisessa erässä vähän enemmän painetta meidän päätyyn, mutta me kestettiin se hienosti. Muuten peli olisi voinut olla erilainen”, kertoo pelissä hattutempun tehnyt Maruis Suominen.

”Kolmannessa erässä pystyttiin tappamaan peli tehokkaasti, mutta lukemat eivät ehkä kerro ihan koko kuvaa pelistä. Oltiin kyllä pelipäällä ja ansaittiin voitto. Meille oli tosi tärkeää saada onnistumisia laajalla rintamalla. Playoffit lähenee niin nyt on se hetki, kun pitääkin olla iskussa ja onnistua”, Suominen jatkaa.