Nokia maalin verran edellä Kupittaalla – sarja jatkuu tiistaina Raholassa

Miesten edustusjoukkue ei onnistunut ensimmäisessä ottelusarjan katkaisupaikassaan lauantaina Kupittaan Palloiluhallilla, kun selkä seinää vasten pelannut Nokian KrP nappasi sarjan toisen voittonsa 5-6(2-2-2-3,1-1) lukemin. Heikon alun jälkeen otteitaan parantanut TPS kävi jo toisen erän alussa 3-2 johdossa, mutta Nokian tehtyä alivoimalla 3-3 tasoituksen, repsahti isäntien peli hetkeksi aikaa ja vieraat karkasivat jo pahimmillaan 5-3 johtoon. Eero Jalo ja Olli Kinnunen toivat vielä Palloseuran tasoihin, mutta kolmannen erän puolen välin jälkeen tullut Jere Oksasen osuma oli tänään kamppailun viimeinen ja niinpä vierasvoitto näätälauman matkaan.

Päävalmentaja Jukka Ruotsalainen oli tottakai pettynyt tulokseen, mutta oli kuitenkin luottavainen ottelusarjan suhteen. ”Varovainen alku tänään ja toisen erän sekoilu antoi kaverille tänään liikaa helppoja maaleja. Pääosin peli oli kuitenkin meillä täysin hallussa ja uskon, että pienellä ryhtiliikkeellä sarja katkeaa tiistaina Raholassa”, Ruotsalainen kommentoi ottelun päätyttyä.

Sarjan seuraava ottelu pelataan siis tiistaina Raholassa klo 18:30. Ottelusta lisää maanantain aikana.