Naiset voittivat myös vuoden viimeisen – ”Meillä oli hauskaa!”, miehille tappio rankkareilla.

Naiset voittivat myös vuoden viimeisen – ”Meillä oli hauskaa!”, miehille tappio rankkareilla.

Lopputuloksen tarjoavat:

 

Naisten edustusjoukkueen syksy sai ansaitun päätöksen, kun PSS kaatui vuoden viimeisessä ottelussa 11-4. Miehet kokivat tappion rankkareilla.

Ottelu alkoi vauhdikkaasti, mutta avausosumaa saatiin odotella kahdeksannelle minuutille asti ja siitä vastasi Veera Kuosmanen. Rielut puolitoista minuuttia myöhemmin Milla Nordlund iski rankkarin sisään ja minuutti tästä, niin taululla oli 3-0 Seraina Fitzin maalilla. PSS onnistui kaventamaan ajassa 18:19 ja vaikka Noora Vuorela ottikin muutaman ison torjunnan, nousivat vierailijat loppuhetkillä jo maalin päähän.

Toisessa erässä PSS onnistui nousemaan hetkeksi tasoihin, mutta Sofia Leino iski mustavalkoiset jälleen johtoon ja Meri-Helmi Höynälä iski eron kahteen. PSS onnistui kuitenkin jälleen loppuhetkillä ja päätöserään lähdettiin 5-4 -lukemissa. Viimeinen kaksikymppinen olikin todellista mustavalkoisten näytöstä. Koneesta saatiin loputkin karstat irti ja peräti kuusi eri mustavalkoista iski päätöserässä pallon maaliverkkoon. Vierailijat eivät onnistuneet päätöserässä ohittamaan Vuorelaa, vaan hyvin ääntä pitänyt kotiyleisö pääsi juhlimaan voittoa lukemilla 11-4. Yksi Palloseuran onnistujista oli tehot 2+3 iskenyt Seraina Fitzi.

”Kakkosketjun kanssa homma toimi tänäänkin ja meillä oli todella hauskaa kentän puolella! Meillä on hyvä porukka kasassa! Tänään oli paljon yleisöä paikalla ja oli todella hienoa pelata heidän edessä! Nyt ei saa kuitenkaan jäädä liikaa kiinni tähän tunteeseen, vaan työn pitää jatkua entistä kovempana!”

-Seraina Fitzi

”Jälleen kerran kokonaisuutena vahva suoritus meiltä. Tänäänkin oli hetkittäin hieman vaikeaa, mutta tiedettiin, että peli kestää 60 minuuttia. Kun ruvettiin voitosta pelaamaan niin näytettiin, mitä tänäänkin ansaittiin. Vaikka tänään voitto tulikin, niin ottelun loppuhetkillä juteltiin valmennuksen kesken, että parannettavaa vielä riittää. Kaudesta nyt jotain puolet pelattuna, joten työn täytyy vaan jatkua.”

– Jani Penttilä

 

Miesten joukkue puolestaan koki Seinäjoella tappion, kun SPV oli rankkareiden jälkeen vahvempi. 

TPS aloitti ottelun vahvasti ja siirtyi reilun kolmen minuutin pelaamisen jälkeen 0-1 -johtoon Peteris Treksen maalilla. SPV tasoitti ottelun muutamaa minuuttia myöhemmin, mutta Jere Niemelä ja Miko Kailiala osuivat ylivoimalla, joten tauolle lähdettiin 1-3 -lukemissa. Toisen erän alkupuoliskolla SPV nousi maalin päähän, mutta Mikko Hautaniemi kuittasi tämän nopeasti.

Päätöserään lähdettiin mustavalkoisten kahden maalin johdossa, mutta SPV nousi ensin ylivoimalla maalin päähän, mutta vajaat neljä minuuttia ennen ottelun päättymistä tasoihin. Jatkoajalla ei saatu selvitettyä paremmuutta, joten ratkaisua haettiin aina voittomaaleista asti ja niissä SPV oli tällä kertaa tarkempi ja nappasi lisäpisteen itselleen.

”Ensimmäinen erä oli meiltä hieman hakemista, mutta pystyttiin hyvin kasvamaan ottelun sisällä ja parantamaan pelaamistamme. Toisessa erässä oli paikat karata isompaankin johtoon, mutta emme siihen pystyneet ja SPV sai roikuttua tuloksellisesti harmittavan lähellä. Murheellinen päätöskymppi ja sen myötä jatkoajalle sekä voittolaukauskisaan. Tappio harmittaa, mutta haasteet ovat hyvästä. Katseet on suunnattuna jo kohti keskiviikkoa.”

-Santeri Raatarila