Naiset hakivat pisteet Oulusta – Miehet Nurmosta

Naiset hakivat pisteet Oulusta – Miehet Nurmosta

LOPPUTULOKSEN TARJOAVAT:

 

Naisten edustusjoukkue jatkoi voittoputkeaan hakemalla Oulusta täyden pistepotin.

Mustavalkoiset saivat otteluun vauhdikkaan alun Seraina Fitzin iskiessä ottelun avausmaalin ajassa 1:23. Erän loppuhetkillä Emilia Pietilä iski siskonsa Olivia Pietilän syötöstä taukotilanteen 0-2. Toisen erän alku oli maalien suhteen vauhdikas. Fitzi vei mustavalkoiset 0-3 -johtoon, SSRA kavensi, Anna Marttala iski 1-4 ja hetki myöhemmin Ankat olivat taas kahden maalin päässä. Kapteeni Jenna Saario osui kuitenkin kahdesti toisessa erässä ja tauolle lähdettiin 2-6 -lukemissa.

Päätöserän alussa Fitzi viimeisteli hattutemppunsa, SSRA kavensi erän puolivälissä, mutta vain hetkeä myöhemmin Henrika Maikola iski loppulukemat 3-8. TPS:n maalilla Lisette Blomqvist torjui 14 laukausta.

”Tuntuu hyvältä päästä pitkästä aikaa maalille ja napata kolme pistettä! Muutamassa tilanteessa oli vähän hätää, mutta kokonaisuudessaan hyvä peli itseltäni ja koko joukkueelta. Nyt vaan syömään ja sen jälkeen pitkälle kotimatkalle.”

-Lisette Blomqvist

”Eka erä oli meiltä varsin laadukas ja meidän hallitsema. Toisessa erässä laatu vähän katosi, muttei kuitenkaan oltu pulassa vaikka vastustaja pari maalia saikin. Kolmas erä sitten vain lasketeltiin voittoon. Meillä on joukkueessa kova kilpailu pelipaikoista ja tänään muutama pienemmälle peliajalle jäänyt sai paikan näyttää ja he kyllä hyödynsivät mahdollisuuden hyvin. Oli hienoa nähdä, että meillä on paljon pelaajia, jotka voidaan tarvittaessa kentälle pistää.”

-Hannu Rantanen

 

Miehet hakivat täyden pistepotin Nurmosta, kun Jymy kaatui 3-5.

Ville Hirvisuo aloitti maalinteon neljännellä minuutilla ja Mikko Hautaniemi tuplasi johdon reilun 16 minuutin jälkeen. Lauri Stenfors iski avauserän lopussa taululle 0-3 ja samalla tuli täyteen 200 tehopistettä runkosarjassa.

Toisessa erässä ei maaleja nähty, mutta päätöserän alussa kapteeni Miko Kailiala iski taululle 0-4. Jymy iski kaksi nopeaa maalia erän puolivälissä ja kolme minuuttia ennen ottelun loppua kotijoukkue nousi ylivoimalla jo maalin päähän. Kailiala päätti kuitenkin kotijoukkueen rypistelyn niittaamalla 3-5 -loppulukemat tyhjään maaliin.