Myös miehet välieriin – ”Suurin kunnia meidän sotureille”

Myös miehet välieriin – ”Suurin kunnia meidän sotureille”

TPS kaatoi Kupittaan sunnuntai-iltapäivässä Happeen neljännen kerran – tällä kertaa niukasti 4-3 – ja etenee näin välieriin voitoin 4-1. Puolivälierät ryminällä aloittanut TPS notkahti toisen kamppailun viimeisessä erässä ja sen jälkeen joukkueen sairastuvalle tuli ruuhkaa. TPS-ryhmä esitti kuitenkin upeaa venymistä ja se voitti kolme viimeistä kamppailua reippaasti muokatulla kokoonpanolla.

TPS sai tänään hieman helpotusta kokoonpanohuoliinsa, sillä joukkue sai takaisin pelaavaan kokoonpanoon Miko KailialanAleksi Ahokkaan sekä Waltteri Vesterisen. Kapteeni Kailiala johti paluuottelussaan joukkuetta edestä ja iski kolme maalia. Miklu jakoi kiitosta erityisesti keskiviikon ja perjantain otteluissa taisteluvoitot kairanneille.

”Ei ollut millään muotoa kaunista tänään mut se voitto raavittiin sieltä väkisin. Kyllä tästä sarjasta meni parempi joukkue jatkoon, siitä ei ole kahta kysymystäkään. Isossa kuvassa jos lähdetään vertaamaan ketju vs ketju, maalivahti vs maalivahti jne., niin vaikea keksiä millä osa-alueella Happee olisi meidät päihittänyt. Oltiin joka osa-alueella edellä.”

Suurin kunnia menee meidän sotureille, jotka luutivat kaikki pelit läpi isojen minuuttien kanssa.” Kuva Anssi Koskinen

”Suurin kunnia voitetusta sarjasta menee kuitenkin meidän sotureille, jotka luutivat kaikki pelit läpi isojen minuuttien kanssa. Jokainen pelejä 3 ja 4 seurannut näki kyllä millä intohimolla ja yhtenäisyydellä ne voitot sieltä kairattiin. Uskon että nämä yhteiset kokemukset vievät meidät tänä kesänä vielä pitkälle.”

TPS:n välierävastustaja ja otteluaikataulu selviää myöhemmin.