Mustavalkoisille tappio toisessa finaalissa – voitot 1-1

Mustavalkoisille tappio toisessa finaalissa – voitot 1-1

TPS koki miesten toisessa finaalissa tappion, kun Nokian KrP haki voiton Kupittaalta.

Heti ottelun alusta asti oli selvää, että Kupittaalla pelataan isoista asioista. Liki 2000 -päinen yleisö mylvi sydämensä pohjasta ja kentällä nähtiin suuria tunteita. Maalejakaan ei tarvinnut odotella pitkään, sillä Mikko Hautaniemi iski ylivoimalla Palloseuran johtoon reilun viiden minuutin kohdalla, mutta KrP tasoitti alle minuuttia myöhemmin. Vajaan vartin pelaamisen jälkeen nähtiin kaksi tilannetta, joita lähdettiin tarkastamaan videolta. Lopputuloksena oli ulosajo Nokian KrP:lle ja TPS pääsi pelaamaan kahden pelaajan ylivoimaa. Pienen pyörittelyn jälkeen Jere Niemelä iski pallon maaliverkkoon ja räjäytti kotiyleisön huutoon.

Toisen erän ainoaksi maaliksi merkattiin KrP:n tasoitus. Kolmannen erän puolivälin jälkeen Peteris Trekse karkasi läpiajoon ja nokialaisten oli pakko rikkoa sääntöjen vastaisesti. Kapteeni Miko Kailiala pääsi hakemaan johto-osumaa rankkarista, mutta tällä kertaa yritys epäonnistui. Kaksi ja puoli minuuttia ennen ottelun loppua mustavalkoiset saivat kuitenkin jälleen syytä avata äänihuuliaan, kun Trekse iski TPS:n johtoon. KrP onnistui kuitenkin tasoittamaan ottelun ilman maalivahtia ja ratkaisua haettiin jälleen jatkoilta.

Mustavalkoisilla oli omat paikkansa, mutta kotiyleisön harmiksi KrP iski ottelun tasoihin. TPS:n maalilla Oskari Fälden torjui 21 kertaa.

Finaalit jatkuvat tiistaina Raholassa ja Kupittaalle palataan perjantaina 21.4. 18:30

Liput kotiotteluun voit ostaa osoitteesta tiketti.fi/tps