Murskaava päätöserä kolmen pisteen takuuna

Kaksi erää tasaisissa merkeissä sujunut TPS:n ja KrP:n välinen lauantain huippukamppailu kääntyi lopullisesti kotijoukkueelle kolmannessa erässä. KrP:n tultua heti kolmoserän alussa maalin päähän ja painostettua vaarallisesti päätöserän alkuminuutit, TPS iski kolmesti alle minuuttiin ja ratkaisi käytännössä pelin. Lopulta taululle TPS:n tylyt 8-4 (3-2, 1-0, 4-2) voittolukemat ja tärkeät kolme pistettä.

Päävalmentaja Janne Kainulainen kommentoi omiensa otteita tyytyväisenä.

”Hyvä, kompakti 58 minuuttia toi tänään voiton, kiitos siitä joukkueelle! Saatiin vastustajan vahvuudet pelattua pois pelistä. KRP ei päässyt tänään pallon kanssa isoon tilaan, vaan saatiin tila ja aika kaverilta minimiin ja sitä kautta vaarallisia maalipaikkoja ei tulivoimaiselle vastustajalle juurikaan siunaantunut. Lisäksi KRP:n sarjan paras ylivoima ei käynyt tänään kertaakaan kentällä, koska olimme tänään kurinalainen ja erittäin fiksu joukkue. Toisessa päässä kenttää käytimme omat maalipaikat tehokkaasti hyväksemme.”

Kovassa vireessä oleva Joonas Koskinen (1+3) valittiin TPS:n positiivisimmasta suorituksesta.

”Hyvä startti peliin. Päästiin johtoon, vaikka ei pallollisesti hallittu peliä. Maltettiin karvauksessa katsoa ne oikeat paikat mihin iskeä. Kaveri sai pelin kuitenki tasoihin, mutta meidän fokus säilyi kuitenkin oleellisessa. Toinen erä, joka ollu meille haastava koko kauden, pystyttiin pelamaan tasaisesti läpi. Kolmannen alku ei ollut paras mahdollinen, mutta saatiin tarvittavat maalit ja pelattiin fiksusti johtoasemassa. Ja tärkein 3 pistettä ja vihdoin voitto meidän yhdestä päävastustajasta”, Koskinen kommentoi.