Miko Kailiala ulkomaille

Miko Kailiala ulkomaille

TPS-kapteeni Miko Kailialan pelit jatkuvat ensi kaudella Suomen rajojen ulkopuolella. Tälläkin kaudella TPS:n parhaana pistemiehenä operoivan Kailialan uusi osoite selviää myöhemmin.

TPS:n urheilujohtaja Perttu Kytöhongan mukaan Kailialan poistuminen joukkueen rivistöstä jättää siihen merkittävän aukon.

“Asiaahan on varsin turha pyöritellä sen suuremmin – Miklun myötä menetämme kentällä merkittävästi ratkaisuvoimaa ja kentän ulkopuolella suuren TPS-sydämen omaavan, intohimoisen kilpailijan ja liiderin. Hänen tekemistään on päivittäin ohjannut halu voittaa TPS-paidassa ja sitä hän on vaatinut myös ympäriltään – niin joukkueessa, kuin täällä toimiston puolella.”

Kytöhongan mukaan siirto ulkomaille ei tule yllätyksenä.

“Meillä on ollut tässä avoin ja suora kommunikointi läpi kauden ja puolin ja toisin tiedetty hyvin missä mennään. Korvaajaa ei ole varsinaisesti haussa, sillä sellaista ei yksinkertaisesti 185 runkosarjapeliä (222+120) ja 47 pudotuspeliottelua (42+30) tässä paidassa pelanneelle, tämän seuran kasvatille ole. Niitä maaleja ja sitä panosta, mikä tuonne päivittäin on kapteenilta kentälle jäänyt, ryhdymme kuitenkin yhdessä täyttämään.”

“Nyt voimme nauttia tästä hetkestä ja olen sataprosenttisen varma, että tämä päätös ei Miklun panosta kentällä tule heikentämään. Miehen hyvin tuntien, päinvastoin”, Kytöhonka lopettaa.

Lue myös Miko Kailialan terveiset TPS-yhteisölle