Miklun terveiset TPS-yhteisölle

Miklun terveiset TPS-yhteisölle

TPS-kapteenin henkilökohtaiset terveiset tepsiläisille.

”Olisi liian lievä ilmaus todeta, että tätä kirjoittaessa mulla on todella ristiriitaiset fiilikset. Turun Palloseura on tarjonnut mulle kaikkea mitä ihminen voi vaan toivoa ja uskon että tämän kauden päätteeksi se saa vielä sen kirsikan kakun päälle. Mun ura ja elämä tulee tämän kauden jälkeen jatkumaan ulkomailla. Muistan äärimmäisen hyvin sen hetken kun päätin lähteä 10 vuotta sitten Helsinkiin kasvamaan sekä ihmisenä, että pelaajana ja muistan myös kuin eilisen sen päivän kun päätin palata kotiin. Se oli elämäni paras päätös.

Turku on ja tulee aina olemaan mulle koti ja oon ollut todella ylpeä saadessani kantaa Seuran värejä ja johtaa edustusjoukkuettamme. Erityisesti viimeisen viiden vuoden aikana matkalle on mahtunut onnistumisia ja epäonnistumisia, kokemuksia, mutta ennenkaikkea hienoja ihmisiä. Olen täysin varma, että koko salibandyjaosto on mennyt rutkasti eteenpäin tänä aikana ja on ollut hienoa olla mukana tässä kehityksessä. Henkilökohtaisesti tämä tehty päätös tuo varmasti vielä lisäboostia loppukauden mittelöihin ja uskon meidän saavuttavan pitkäaikaisen tavoitteemme.

Lopullisten kiitosten aika on myöhemmin ja toivottavasti hieman hilpeämmissä tunnelmissa huhtikuun loppupuolella. Haluan kuitenkin jo nyt kiittää koko TPS-yhteisöä siitä, että mustavalkoisten edustaminen on joka päivä ollut kuin pikkupojan unelmaa. Kun rakastaa Seuraa, Seura rakastaa kyllä takaisin. 

Toivottavasti pääsen vielä joskus päättämään urani kotona Turussa, Palloseuran väreissä. 

Yours truly,

#87″