Miesten voittoputki katkesi – EräViikingit vahvempi kotonaan

Miesten edustusjoukkue kärsi kauden kolmannen kolmen pisteen tappionsa, kun sitä isännöinyt EräViikingit oli parempi 6-5(3-1,2-2,1-2) lukemin. TPS sortui myös lauantain kamppailussa surkeaan alkuun, kun avauserä kirjattiin kotijoukkueen nimiin 3-1 lukemin. Palloseura paransi otteitaan selvästi keskimmäisellä kaksikymppisellä, mutta EräViikingit pysyivät kahden maalin karkumatkalla tehokkaan ylivoimapelinsä turvin. Päätöserä käynnistyi taas Tepsin osalta loistavasti, kun Miko Kailiala ja Janne Hoikkanen toivat mustavalkoiset nopeasti tasatilanteeseen, mutta kotijoukkueen sankariksi nousi tänään kolmella tähdellä palkittu Mika Moilanen, joka ampui illan viimeisen osuman erän puolivälissä komean kuljetuksen päätteeksi. Niinpä turkulaiset pettymys mukanaan kotimatkalle ilman kotiinviemisiä.

TPS-valmennus otti lauantain tappion kuitenkin rauhallisin mielin. ”Molempiin viikonlopun matseihin heikko lähtö ja tänään ei pystytty ottelua enää kääntämään. ErVi oli hyvä ylivoimillaan ja puolusti laadukkaasti viimeisen kymmenen minuuttia. Tästä täytyy ottaa oppia matkaan niin valmennuksen kuin pelaajistonkin osalta, jotta voittava trendi löytyy taas seuraaviin kamppailuihin”, päävalmentaja kertoi ottelun päätyttyä.

Seuraavan kerran TPS pelaa 23.1. keskiviikkona, kun Steelers saapuu vieraaksi Kupittaan Palloiluhallille. Ottelusta lisää lähempänä.