Miesten välieräsarja lähestyy – Olli Laine ja TPS lyövät “Raasto-moodin” tulille

Miesten välieräsarja lähestyy – Olli Laine ja TPS lyövät “Raasto-moodin” tulille

Naisten hakiessa tulevana lauantaina jo kolmatta ja ratkaisevaa voittoa omassa välieräsarjassaan, miehet ovat omalta osaltaan ladanneet akkuja ja ryhtyneet virittäytymään kohti omia semifinaaleitaan. Vastaansa TPS saa hallitsevan mestarin Classicin, jonka TPS on pudotuspeleissä viimeksi kohdannut keväällä 2019. Tuolloin Classic oli finaalisarjassa otteluvoitoin 4-1 parempi. 

Olli Laineen edelliset pudotuspelit TPS-paidassa päättyivät kyseisenä keväänä hopeamitalin kaulaan pujottamiseen. Kahden Ruotsi-vuoden jälkeen paluun mustavalkoisiin tehnyt puolustaja odottaa välierien alkamista jo malttamattomana. 

“Itselläni on keväältä 2019 vahva muistijälki Classicista pudotuspeleissä ja selkeä ymmärrys siitä, miten onnistumme ainoassa tavoitteessamme tällä kertaa. Happee-sarjassa nähtiin hienoa venymistä meiltä nimenomaan joukkueena, mutta ei olla jääty siihen tunteeseen enää kiinni. Katseet on käännetty tulevaan ja lähdetään kaatamaan hallitsevan mestarin valtaistuinta.”

”Happee-sarjassa nähtiin hienoa venymistä meiltä nimenomaan joukkueena” Kuva Anssi Koskinen

TPS on kohdannut maajoukkuepelaajia vilisevän Classicin tällä kaudella virallisissa otteluissa kolme kertaa ennen välieriä. Vieraskentällä syksyllä TPS haki rankkarikisan kautta voiton ja Suomen Cupin välierässä Classic oli niukasti parempi. Helmikuun liigapelissä Kupittaalla TPS oli käytännössä koko ottelun kuskin paikalla, mutta Classic varasti voiton viimeisillä minuuteilla tästä huolimatta. Laineella on mielessä Happee-sarjassa stressitestatut TPS-menestysreseptit.

“Meidän on oltava yhtenäinen ja toisillemme töitä tekevä joukkue, joka ei lähde kumartelemaan kentälle. “Raasto-moodi” kun lyödään tulille, niin kaadamme jengin kuin jengin. Meidän tulee pitää pelirohkeus korkealla tasolla ja ehdottomasti lähteä nauttimaan! Nämä kun toteutuvat, niin lopputulos on varmasti mieluinen meille ja muillekin tepsiläisille.”

Olli Laine: ”Turku ja Suomen parhaat fanit – tarvitsemme myös teidät tueksi Kupittaalle!”

Miesten välierät alkavat maanantaina Bläk Boksissa. TPS:n ensimmäinen kotiottelu pelataan keskiviikkona 6.4. Liput ennakkoon Tiketistä.