Miesten Suomen Cup jatkuu tänään Espoossa – vastassa hurja määrä liigakokemusta

Miesten Suomen Cup jatkuu tänään Espoossa – vastassa hurja määrä liigakokemusta

Miesten edustusjoukkueen viimeinen ottelu ennen tulevaa MM-kisataukoa pelataan tänään Esport Areenalla klo 17:45, kun TPS kohtaa Suomen Cupin 6.kierroksen ottelussa 2.divisioonan etelälohkon kärkijoukkueen SBS Kingsin. Vaikka joukkueet pelaavatkin tällä hetkellä eri sarjatasoilla, nähdään kentällä silti usean toisilleen erittäin tutun pelimiehen kohtaamisia. Illan vastustajan riveistä löytyy nimittäin tukuttain edelliskausilla Salibandyliigassa nähtyjä pelimiehiä, kuten Palloseuraakin edustanut Markus Olkkonen, maajoukkueessa nähdyt Oliver Wardi ja Perttu Pajukoski sekä vielä edelliskaudella Oilersin riveissä pelanneet Matias Kaartinen, Severi Korhonen ja Eromon Agbomereile. Kings kaatoikin edelliskierroksella Divarin kärjessä porskuttaneen Loviisan Torin, joten helpolla ei tule jatkopaikka tänään Palloseuran mukaan lähtemään.

TPS on pelannut muutaman päivän sisään nyt kaksi kovaa kamppailua, kun keskiviikkona se haki vieraspisteet Jyväskylän Monnarilta ja eilen vastassa oli sarjakärki Classic, joka lopulta käänsi ottelun itselleen kolmannen erän puolen välin tienoilla. Peliesitykset ovat olleet nousujohteisia heikosti sujuneen Oilers-kamppailun jälkeen ja saman trendin toivotaan jatkuvan myös sunnuntain Cup-ottelussa. ”Tulee erittäin mielenkiintoinen haaste vastaan ja meidän pitää onnistua samoissa teemoissa myös tänään kuin edellisiäkin vastustajia vastaan, jotta jatkopaikka Cupissa aukeaa. Pitää puolustaa todella agressiivisesti, olla koko ajan valmis pelaamaan kovalla intensiteetillä ja pakottaa vastustaja menemään epämukavuusalueelleen. Me halutaan kovalle viikolle positiivinen päätös ja tehdään kaikkemme, että sellainen tältä illalta saadaan”, Jukka Ruotsalainen kommentoi pelipäivän aamuna.

Illan kamppailu pelataan Esport Areenan kentällä 8 ja se alkaa siis klo 17:45. Ottelua voi seurata liiton tulospalvelun kautta tästä linkistä!