Miesten runkosarja huipentuu lauantaina – TPS-SB Welhot Kupittaalla klo 17:00

Miesten runkosarja huipentuu lauantaina – TPS-SB Welhot Kupittaalla klo 17:00

Miesten Salibandyliigan runkosarjan viimeinen kierros pelataan tulevana lauantaina ja TPS:n osalta sarja päättyy kotiottelulla SB Welhoja vastaan. Klo 17:00 Kupittaan Palloiluhallilla alkavasta kamppailusta ei tule panosta todellakaan puuttumaan, sillä kumpikin joukkue tarvitsee kipeästi lisää pisteitä. Kotijoukkue TPS metsästää vielä runkosarjan kolmatta sijaa, kun taas Welhot haluavat vieraspisteitä varmistaakseen suoran säilymisen kuluvan kauden osalta. Joukkueiden kauden ensimmäinen kamppailu Kuopiossa oli todellinen jännitysnäytelmä, jossa TPS nousi päätöserässä vierasvoittoon, joten kaikki edellytykset loistavalle ottelulle ovat lauantain osalta olemassa.

Vierasjoukkue Welhot on yksi viime aikojen kovakuntoisimpia joukkueita Salibandyliigassa. Joukkue on napsinut tasaisesti voittoja ja kuopiolaisten jyrän alle ovat jääneet muun muassa kärkijoukkueista Happee sekä Oilers, joten Janne Kainulaisen valmentama Welho-nippu on todellakin osoittanut olevansa ryhmä, jonka potentiaali riittää joukkueen kuin joukkueen kaatamiseen nykypäivän liigassa. Edellisessä kamppailussaan se kaatoi vieraskentällä Steelersin 2-1 lukemin, joten alkukaudesta hieman hukassa ollut puolustuspelikin on tiivistynyt kevään edetessä.

TPS kärsi tiistaina katkeran kotitappion Happeelle ja kotijoukkueen peliesitys jätti paljon toivomisen varaa. Joukkue on palautunut keskiviikon ajan omatoimisesti ja jatkaa jälleen työntekoa kohti viikonloppua ja reilun viikon päästä alkavia pudotuspelejä tänään torstain lajiharjoituksessa. Päävalmentaja Jukka Ruotsalaisella on selvät teesit lauantain ottelua varten. ”Meidän pitää löytää jälleen niin yksilöinä kuin joukkueenakin meidän omat vahvuudet esille ja varmistaa että ne todella tuodaan kentälle lauantaina heti avausvaihdosta saakka. Vastassa on joukkue joka osaa kontrolloida peliä pallon kanssa, joten meidän pitää olla pallottomana äärettömän teräviä ja päättäväisiä, jotta me pystytään ottamaan pelin hallinta itselle. Enää ei ole tarkoitus etsiä playoff-vaihdetta mistään kätköistä, vaan lauantaina täytyy mennä kaasu pohjassa alusta saakka”, Ruotsalainen kertoo.

Lauantain ottelu alkaa klo 17:00, tervetuloa katsomoon kannustamaan TPS kotivoittoon!

LA 2.3. klo 17:00 TPS – SB Welhot / lauantain otteluinfo:

– Voit hankkia pääsylippusi ennakkoon edullisesti www.ennakkolippu.com/tpssalibandy

– Löydät ottelutapahtuman myös Facebookista, liity mukaan!

– Lipunmyynti hallilla käynnistyy klo 16:00.

– Hallin anniskelualue Lemminkäisenkadun puoleisessa päätykatsomossa.

– Kausikorttilaiset, ennakkolippulaiset sekä jäsenet Lemminkäisen kadun puoleisen päädyn vasemman puoleisista ovista, lipunmyynti tapahtuu oikeanpuoleisten ovien takaa.

– Lisää lippujen hinnoista sekä kausilippuvihkoista täältä!

HUOM! Triviumin pysäköintialue ei ole käytössä remontin vuoksi. Kulku Kupittaan Palloiluhallin pysäköintihalliin joukahaisenkadun kautta.

– Kupittaan Palloiluhallin pysäköintikartta alla: