Miesten maajoukkueen kesäleirille kolme TPS-pelaajaa

Miesten maajoukkueen kesäleirille kolme TPS-pelaajaa

Suomen miesten salibandymaajoukkue pitää ensimmäisen kesäleirinsä 21.–25. toukokuuta Eerikkilässä. Maajoukkueen mukana on TPS:n hopeajoukkueesta Mikko Hautaniemi, Miko Kailiala ja Lauri Stenfors.

– Tästä alkaa taas uusi projekti, ja lähdetään muistuttamaan, että entistä kovemmin pitää töitä tehdä jos mielii pärjätä, päävalmentaja Petteri Nykky linjaa Salibandy.fi-sivustolla.

Eerikkilään on kutsuttu kaksi maalivahtia ja 20 kenttäpelaajaa. Lisäksi samassa paikassa leireilee samaan aikaan Suomen U23-maajoukkuerinki.

– Mukaan on kutsuttu aika tuttuja kavereita. Joitain jäi pois sillä, että takana on vaivoja, ja vastaavasti mukana on muutamia vähemmän olleita.

Petteri Nykky korostaa, että joulukuu 2020 on jo lähempänä kuin joku ehkä tulee ajatelleeksikaan.

– Mukava lähteä katsomaan, millä asenteella lähdetään ja ymmärretäänkö kokonaisuuksia. Jos meinaa joulun aikaan 2020 pärjätä, nyt on syytä ruveta jo tekemään kovasti töitä. Tämä huippu-urheilu ei sinänsä ole mitään ydintiedettä. Pitää tiedostaa, missä mennään ja mitä pitää parantaa. Sitä varten ovat sitten valmentajat ja fysiot mukana, että osaavat neuvoa yksittäistä urheilijaa hänen omassa jutussaan.

Kesäleiri 1:lle kutsutut pelaajat:

Maalivahdit:
Joonas Kaltiainen
Eero Kosonen

Kenttäpelaajat:
Mikko Hautaniemi
Oskari Heikkilä
Sami Johansson
Jonne Junkkarinen
Valtteri Kainulainen
Miko Kailiala
Lauri Kapanen
Peter Kotilainen
Jani Kukkola
Janne Lamminen
Ville Lastikka
Otto Lehkosuo
Casper Pfitzner
Joonas Pylsy
Nico Salo
Lauri Stenfors
Matias Veikkola
Tatu Väänänen

Salibandy.fi: Salibandyn miesten maajoukkue leirille – tässä mukaan kutsutut