Miesten liigakausi käyntiin sunnuntaina Lahdessa

Miesten liigakausi käyntiin sunnuntaina Lahdessa

Miesten Salibandyliiga käynnistyy huomenna sunnuntaina lähes täydellä kierroksella. TPS aloittaa kautensa Lahdessa, jossa se kohtaa LASB:in jo kolmannen kerran tämän syksyn aikana. Harjoituskaudella joukkueiden voitot menivät 1-1, kun Palloseura kukisti mustavalkoiset kotonaan 4-3, kun taas Lahdessa LASB oli parempi 3-1 lukemin. Kummankin ryhmän kokoonpanot ovat eläneet aikalailla harjoitusottelukauden aikana, joten onkin erittäin mielenkiintoista nähdä millaisen kamppailun joukkueet tarjoavat sunnuntaina Lahden Suurhallin yleisölle.

LASB menetti kevään siirtoikkunassa parhaan maalintekijänsä Justus Kainulaisen Espooseen, mutta toisaalta joukkueen sentteristö ja puolustuspää vahvistui merkittävästi, kun Perttu Koljonen, Miska Mäkinen sekä Patrik Laitinen liittyivät oranssipaitojen ryhmään. TPS:n peräsimestäkin tuttu Teemu Varis aloittaa joukkueessa toisen kautensa ja odotettavissa onkin erittäin hyvin valmennettu kotijoukkue kauden avausotteluun.

TPS päätti harjoitusottelukautensa viime lauantaina Raholassa, kun se kukisti Nokian KrP:n 9-6 lukemin. Tämän jälkeen ryhmä on kärvistellyt aikamoisessa flunssa-aallossa ja sunnuntain kokoonpano onkin vielä päivää ennen peliä pieni arvoitus. Harjoituskaudella ykköspyssyt Miko Kailiala ja Mikko Hautaniemi osuivat maalikehikon väliin mukavasti ja myös edelliskausilla yskähdellyt ylivoimapeli näytti toimivuuttaan viimeisessä treenimatsissa.

Päävalmentaja Jukka Ruotsalainen lähtee sunnuntain kamppailuun täynnä intoa. ”Melkein yhdeksän viikon valmistava jakso alkaa olla takanapäin ja päästään pelaamaan vihdoinkin pisteistä. Kokoonpano on hieman vaihdellut menneen viikon aikana sairasteluista johtuen, mutta uskon ja tiedän että kaikki terveet miehet ovat valmiita ottamaan roolia vastaan ja saadaan kentälle energinen ja itseluottamusta täynnä oleva joukkue. Sunnuntaina meidän täytyy onnistua nimenomaan ryhmänä, jotta saadaan pisteet mukaan Turkuun”, Ruotsalainen päättää.

Sunnuntain ottelu alkaa klo 16:00 ja voit seurata sitä liiton tulospalvelun kautta.

Kotijoukkue LASB

Salibandyliigan tulospalvelu