Miesten Liiga palaa maajoukkuetauolta – TPS-LASB perjantaina Kupittaalla klo 18:30!

Miesten Liiga palaa maajoukkuetauolta – TPS-LASB perjantaina Kupittaalla klo 18:30!

Miesten Salibandyliiga palaa vajaan kuukauden mittaiselta maajoukkuetauoltaan tulevana perjantaina, kun TPS isännöi Kupittaan Palloiluhallilla klo 18:30 alkavassa kamppailussa LASBia. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran liigan avauskierroksella Lahdessa, jolloin TPS oli parempi 9-3 lukemin. On kuitenkin varmaa, että tiukasti vielä pudotuspeleihin pääsystä taisteleva vierasjoukkue ei tule helpolla nahkaansa myymään ja luvassa onkin taatusti vauhdikas kamppailu kolmesta tärkeästä sarjapisteestä. Oman mausteensa illan otteluun tuo viime sunnuntaina toisen perättäisen maailmanmestaruuden Suomelle ratkaisseet Miko Kailiala, Mikko Hautaniemi sekä Lauri Stenfors, jotka palkitaan ennen kamppailua upean saavutuksen johdosta.

Vierasjoukkue LASBin alkukausi ei ole sujunut taatusti suunnitelmien mukaisesti. Se on tällä hetkellä sarjataulukossa vasta sijalla 12, kun ennakko-odotukset joukkuetta kohtaan olivat kuitenkin selkeästi korkeammalla. Ryhmä on äärimmäisen taitava ja varsinkin sen ykkösviisikko on yksi liigan vaarallisimmista vitjoista, jonka kanssa TPS-puolustuksen tulee olla erittäin hyvin hereillä perjantain kamppailussa. Yksilöinä esiin voi nostaa taiturimaisen Rasmus Kainulaisen sekä erittäin hyvän kauden puolustuksessa pelanneen Miska Mäkisen, jota kannattaa seurata tarkasti myös tulevassa kamppailussa.

TPS palaa takaisin liigaotteluiden pariin tiukka neljän ottelun rypistys edessään. Joukkue on harjoitellut maajoukkuetauon ajan hyvin ja valmennusjohdon mukaan selkeitä kehityskohteita on löytynyt ja niihin ollaan myös puututtu ennen otteluiden jatkumista. ”Hyökkäyspelaamisen on parannuttava kokonaisvaltaisesti kevättä kohden mentäessä. Halutaan pelata monipuolisimmin ja päästä ennen kaikkea kentän molemmissa päissä tilanteidenvaihtoihin paremmin kiinni. Perjantaita ajatellen liigaintensiteetin on löydyttävä taitavaa vastustajaa vastaan nopeasti ja sitä kautta saada pelin hallinta itselle. Halutaan tarjota kotiyleisölle aktiivinen ja itseensä luottava kotijoukkue”, päävalmentaja Jukka Ruotsalainen kommentoi ennen tiistain lajiharjoitusta.

Perjantain ottelu alkaa Kupittaan Palloiluhallilla siis klo 18:30. Ottelu on teemaltaan perheottelu ja niinpä myymme erikoistarjouksena otteluun perhelippua 20 euron hintaan joka oikeuttaa kahden aikuisen ja kahden lapsen sisäänpääsyyn.

Tervetuloa Kupittaalle!

 

Pe 14.12. klo 18:30 TPS – LASB / Perjantain otteluinfo:

– Voit hankkia pääsylippusi ennakkoon edullisesti www.ennakkolippu.com/tpssalibandy

– Löydät ottelutapahtuman myös Facebookista, liity mukaan!

– Lipunmyynti hallilla käynnistyy klo 17:30.

– Hallin anniskelualue Lemminkäisenkadun puoleisessa päätykatsomossa.

– Kausikorttilaiset, ennakkolippulaiset sekä jäsenet Lemminkäisen kadun puoleisen päädyn vasemman puoleisista ovista, lipunmyynti tapahtuu oikeanpuoleisten ovien takaa.

– Lisää lippujen hinnoista sekä kausilippuvihkoista täältä!

– Kupittaan Palloiluhallin pysäköintikartta alla: