Miesten kotiottelut jatkuvat keskiviikkona – Steelers saapuu vieraaksi Kupittaalle

Miesten kotiottelut jatkuvat keskiviikkona – Steelers saapuu vieraaksi Kupittaalle

Miesten Salibandyliiga jatkuu huomenna keskiviikkona Kupittaan Palloiluhallilla, kun TPS kohtaa Steelersin klo 18:30 alkavassa kamppailussa. Kyseessä on joukkueiden toinen keskinäinen kamppailu tälle kaudelle. Ensimmäisen vei nimiinsä Steelers, kun se kukisti Palloseuran rangaistuslaukausten jälkeen 4-3 lukemin lokakuussa Hämeenlinnassa. Viime aikoina hämeenlinnalaisten meno on ollut hieman nahkeaa, johon taatusti yksi iso syy on Ville Lastikan puuttuminen joukkueen kokoonpanosta parista viime ottelusta. Mies sai kovan tällin ylävartaloonsa EräViikingit-ottelussa ja hänen pelaamisensa huomenna on vielä epävarmuuden peitossa. On Lastikka sitten mukana tai ei, se on varmaa että viimeisestä pudotuspelipaikasta taisteleva Steelers tulee huomenna hurjalla taisteluilmeellä Turkuun, jotta himoittu paikka kahdeksan parhaan joukossa aukeaa Petri Kemppaisen luotsaamalle joukkueelle.

TPS lähtee keskiviikon otteluun pienen pelitauon jälkeen. Joukkue harjoitteli viime viikon erittäin lujaa ja nyt katse on asetettu tiukasti viikon kahteen kovaan kamppailuun. Keskiviikon osalta avainasemaan nousee joukkueen puolustuspelaaminen, joka on ollut edellisissä kamppailuissa hieman lepsua ja sitä kautta vastustajat ovat päässeet helposti johtoasemaan ottelun avauserissä. Nyt sellaiseen ei ole varaa, mikäli pistetiliä halutaan kartuttaa kummankin ottelun osalta. TPS valmennus kuuluttaa myös henkisen puolen merkitystä tulevissa kamppailuissa. ”Valmistautumisen kanssa täytyy tehdä parempaa työtä ja meidän pitää päästä agressiivisemmin liikkeelle huomenna, jotta pelirytmi löytyy samantien. Työmäärä on oltava korkealla ja vastustaja täytyy työntää pelillisesti heidän epämukavuusalueelleen heti alusta saakka”, Ruotsalainen kommentoi ennen tiistain valmistavia treenejä.

Keskiviikon ottelu alkaa siis klo 18:30, Kupittaan ovet auki tuntia ennen kamppailun alkua. Tervetuloa kannustamaan!

Ke 23.1. klo 18:30 TPS – Steelers / keskiviikon otteluinfo:

– Voit hankkia pääsylippusi ennakkoon edullisesti www.ennakkolippu.com/tpssalibandy

– Löydät ottelutapahtuman myös Facebookista, liity mukaan!

– Lipunmyynti hallilla käynnistyy klo 17:30.

– Hallin anniskelualue Lemminkäisenkadun puoleisessa päätykatsomossa.

– Kausikorttilaiset, ennakkolippulaiset sekä jäsenet Lemminkäisen kadun puoleisen päädyn vasemman puoleisista ovista, lipunmyynti tapahtuu oikeanpuoleisten ovien takaa.

– Lisää lippujen hinnoista sekä kausilippuvihkoista täältä!

– Kupittaan Palloiluhallin pysäköintikartta alla: