Miesten kotiavaus lähestyy – koronavirus vaikuttaa järjestelyihin

Miesten kotiavaus lähestyy – koronavirus vaikuttaa järjestelyihin

Perjantaina odotettu F-liigan miesten kotiavaus TPS-Classic tuo liigan huippukamppailun Kupittaalle pitkän tauon jälkeen. Sekä joukkue, että toimiston väki on paiskinut lujasti töitä, jotta kentällä nähdään kivikova TPS-ryhmä ja kentän ulkopuolella upea ja turvallinen tapahtuma. Ihan normaalilla kaavalla tapahtumaa ei luonnollisesti pysty järjestämään ja tämä vaikuttaa myös TPS:n jäseniin.

– Turvallisen ottelutapahtuman varmistamiseksi ja valtakunnallisten sekä paikallisten viranomaismääräysten noudattamiseksi joudumme rajoittamaan otteluiden yleisömäärää merkittävästi. Tämä tulee valitettavasti tarkoittamaan rajoituksia myös TPS-jäsenten pääsylle ottelutapahtumaan, toteaa TPS Salibandyn toiminnanjohtaja Toni Autio.

– Pienempien pelien noin 500 henkilön yleisömäärästä kun vähennetään myydyt kausikortit ja käytännössä pakon sanelema tarve saada myös lipputuloja jo muutenkin vaikeana aikana, niin emme pysty tarjoamaan vapaata pääsyä kaikille TPS-jäsenille jokaiseen otteluun, vaan matseihin tulee ottelukohtainen kiintiö jäsenille, Autio jatkaa.

Nyt perjantain Classic-ottelun osalta kaikilla TPS Salibandyn jäsenillä on mahdollisuus tulla otteluun. Tiketti lähettää vielä tämän iltapäivän aikana kausikorttilaisille ja jäsenille tarkemmat ohjeet miten lipun voi lunastaa otteluun.

TPS Salibandyn puheenjohtaja Kalle Hirvisuo harmittelee tarvittavia toimenpiteitä, mutta näkee ne kuitenkin tärkeinä vastuullisuuden kannalta.

– Pahoittelemme yleisörajoituksia etenkin jäsenten ja kausikorttilaisten osalta. Päädyimme edellä mainittuun ratkaisuun pitkien pohdiskelujen jälkeen. Luonnollisesti noudatamme annettuja rajoitusmääräyksiä ja teemme koko organisaation voimin kaikkemme, että ottelutapahtumiin on mukavaa ja turvallista saapua.

Haasteista huolimatta TPS Salibandyssä odotetaan alkavaa F-liigaa malttamattomana.

– Työntäyteinen kevät, kesä ja alkusyksy tässä on takana mutta kyllä tätä sarjan alkua on odotettu, toteaa Autio.

Käytännön ohjeita F-liigan miesten otteluihin

TPS:n ottelutapahtumissa noudatetaan valtakunnallisia ja paikallisia viranomaismääräyksiä koronapandemian aiheuttamien poikkeusolojen aikana. Tarkoituksena on tehdä ottelutapahtumasta mahdollisimman turvallinen kaikille osapuolille ja tarvittaessa helpottaa tapahtumaan osallistuneiden jäljittämistä mahdollisissa altistumistapauksissa.

Lipunmyynti

Lipunmyynti TPS:n miesten otteluihin tapahtuu AINOASTAAN ennakkoon Tiketin kautta eli ovilipunmyyntiä ei voida toteuttaa poikkeusaikana.

Pääsylippujen hinnat peleihin kaudella 2020-2021

• Aikuinen 13 €
• S-etukortilla 11 €
• Erikoisliput (opiskelija, työtön, eläkeläinen, varus- tai siviilipalvelusmies) 8 €
• Lapset (7-17-vuotiaat) 5 €
• Istumapaikka lapselle 0-6-v. 2 €

Kulku ja katsomolohkot

Kupittaan Palloiluhalli on jaettu otteluissa kapasiteetin mukaan joko kahteen tai neljään lohkoon. Kunkin ottelun lohkojako selviää lipunmyyntisivuilta Tiketistä. Kulku omaan katsomolohkoon tapahtuu aina ainoastaan oman numeroidun sisäänkäynnin kautta. Jokaisessa lohkossa on omat vessat ja kioskipalvelut. Huomioithan myös, että F-liigan otteluissa ei vaihdeta hyökkäyssuuntaa erien välillä.

Turvallisesti matsiin!

Tulethan ottelutapahtumaan vain täysin terveenä ja oireettomana! Tulethan ajoissa paikalle ja pyri huomioimaan katsomossa, käytävillä ja muissa yleisissä tiloissa turvavälin (1–2 metriä) muihin. Yskithän erilliseen kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi. Suosittelemme kasvomaskia.

Jaamme sisäänkäynnin tuntumassa kasvomaskeja.

THL suosittelee kasvomaskin käyttöä

Terveyden ja hyvinvoinnnin laitos suosittelee koronaepidemian kiihtymisvaiheessa kasvomaskin käyttöä joukkoliikenteen lisäksi myös julkisissa sisätiloissa ja yleisötilaisuuksissa, joissa lähikontakteja ei voida aina välttää. Jos epidemiatilanteen huononeminen jatkuu eli jos siirrytään leviämisvaiheeseen, suojainten käyttöä laajennetaan edelleen. Tarkemmin voit lukea THL:n suosituksesta täältä.