Miesten kausi jatkuu keskiviikkona Hirviteatterissa

Miesten kausi jatkuu keskiviikkona Hirviteatterissa

Miesten Salibandyliigakausi jatkuu huomenna keskiviikkona Jyväskylässä, kun TPS matkustaa rakkaan taisteluparinsa Happeen vieraaksi. Klo 18:30 alkavan kamppailun asetelmat ovat erittäin kutkuttavat kun joukkueet majailevat sarjataulukossa perättäisillä sijoilla kolme ja neljä. Viime otteluissa hurjassa myötätuulessa edenneet jyväskyläläiset saavat vastaansa taatusti ärsytetyn turkulaisnipun, joka haluaa palata takaisin voittokantaan viime viikon tappiollisen Oilers-kamppailun jälkeen.

Happee on aloittanut kautensa odotetunlaisesti. Joukkueen ykkösviisikko on iskenyt hurjia tehoja Peter Kotilaisen johdolla ja kokeneet Mika Kohonen ja Petri Kauko ovat pitäneet huolta toisen viisikon vaarallisuudesta. Kolmanteen joukkue on löytänyt uusia omia junioreita sekä taitavan Mikko Immosen, joka palasi takaisin Suomen kentille yhden Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen.

TPS on taistellut viime viikot pienten loukkaantumisten ja sairastelujen kanssa, mutta nyt näyttää sille että sairastupa on pikkuhiljaa tyhjentymässä pelien kovetessa loppuviikkoa kohden. Oilers-kamppailun päätöserän virheet maksoivat pisteet perjantaina, mutta muuten joukkueen peli-ilme lupaa hyvää keskiviikon suhteen.

”Tuttu vastustaja, joka on pelannut aikaisempia vuosia aktiivisempaa salibandya alkukaudesta. Pelivalmius on oltava huipussaan, jotta Hirviteatterista tulee mukaan hyvän tunnelman lisäksi pisteitäkin, TPS:n päävalmentaja Jukka Ruotsalainen kommentoi ennen tiistain harjoituksia.

Keskiviikon ottelu alkaa klo 18:30 ja sitä on mahdollista seurata Ruutu +-palvelun kautta. Voit tilata paketin itsellesi ja samalla tukea TPS:n junioritoimintaa. Ohjeet siihen tästä linkistä!