Miesten harjoituspelit käyntiin

Miesten harjoituspelit käyntiin

Kuukauden päästä alkavaan F-liigaan valmistautuva TPS:n miesten edustusjoukkue aloittaa harjoituspelit tulevana viikonloppuna, kun joukkue matkustaa leireilemään Ähtäriin ja kohtaa perjantaina SPV:n ja lauantaina sarjanousija Nurmon Jymyn. 

Kauteen valmistautuminen on ollut poikkeusoloista hieman erilainen, mutta joukkueen päävalmentaja Janne Kainulainen on tyytyväinen joukkueen tämänhetkiseen tilaan.

– Olemme päässeet harjoittelemaan mailojen ja pallojen kanssa nyt hieman yli kuukauden, ja tekemisen taso harjoituksissa on ollut pääosin hyvällä tasolla. Panostimme alkukesästä vahvasti yksilöiden fysiikan kehittämiseen ja se näkyy nyt positiivisesti kentällä.

– Leirin tavoitteena on parantaa entisestään meidän hyvää joukkuehenkeä ja tietysti mitata sitä, miten pelilliset asiat, joita olemme harjoitelleet, ovat menneet pelitilanteessa eteenpäin, päättää Kainulainen.

PE 21.8. TPS-SPV, klo 18.30, Ähtärin liikuntahalli
LA 22.8. TPS-Nurmon Jymy, klo 15.00, Ähtärin liikuntahalli

Otteluista ei ole luvassa livelähetyksiä. 

Viikon päästä perjantaina pelataan Turun derby, kun TPS ja FBC Turku kohtaavat pitkän tauon jälkeen. Lue tapahtumasta lisää täältä.