Miehille vakuuttava voitto – Classic voitti naiset jalkapallolukemin

TPS nappasi neljännen peräkkäisen voittonsa Happeen vieraana. Läpi ottelun kuskin paikalle ollut TPS ei oikeastaan antanut Happeelle pienintäkään mahdollisuutta voittotaisteluun ja lopulta lukemiksi kirjattiin tylyt 3-7.

TPS:n päävalmentaja Janne Kainulainen oli erittäin tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

”Voitto Hirviteatterista maistuu aina makealta. Pelattiin tänään hyvää salibandyä ja henkisesti ollaan tällä hetkellä oikeassa moodissa. Onnistujia tuli laajalla rintamalla ja tästä on hyvä jatkaa harjoittelua seuraavia pelejä kohden.”

[envira-gallery id=”9474″]

Naisten puolella TPS joutui taipumaan hyvin puolustaneelle Classicille. Peli kulki tasaisissa merkeissä ja Classicin avausmaali syntyi ensimmäisen erän lopulla. Näissä 1-0 -lukemissa jatkettiin myös koko toinen erä. TPS sai hyviä maalipaikkoja varsinkin vastahyökkäyksistä, mutta parhaat yritykset osuivat maalikehikoihin. Kolmannen erän alussa Classic iski toisen maalin ja vaikka mustavalkoisten peli parani paljon, ei taululle merkitty yhtäkään osumaa TPS:lle. Loppulukemiksi 2-0 Classicille.

”Yksi maali näistä laatupaikoista olisi varmasti muuttanut pelin kulkua. Tahmeaa oli ja Classic puolusti hyvin. Pallollinen peli ei lähtenyt oikein rullaamaan ja keskialueella emme toteuttaneet omaa perusjuttuamme, lähdettiin oikomaan ja se helpotti vastustajan tekemistä. Kaksi päästettyä on ok suoritus, mutta nollalla tehdyllä ei voi pelejä voittaa”, totesi päävalmentaja Antti Hänninen.

Pelit jatkuvat jo huomenna sunnuntaina cupin ottelulla PSS:ää vastaan LEAF-areenalla klo 15:00. Hänninen tunnustaa vastustajan kovuuden, mutta uskoo lääkkeiden löytyvän.

”Tappio pitää nollata nopeasti ja kerätään siitä näyttöhaluja huomiseen. Nyt pitää olla nöyrä ja malttaa pallon kanssa jauhaa vastustajan tiivistä pakkaa auki. Oikomalla ei huomenna hyvä tule, sillä vastustajalla on taitoa jolla se rokottaa virheistä armottomasti.”