Miehille tappio kauden avauksesta – SPV 8-5 TPS

Miehille tappio kauden avauksesta – SPV 8-5 TPS

Miesten edustusjoukkueen kausi alkoi tappiolla, kun SPV käänsi vaiherikkaan ottelun itselleen 8-5.

Avausmaalia ei tarvinnut odotella pitkään, sillä SPV siirtyi 1-0 -johtoon reilun kahden ja puolen minuutin pelaamisen jälkeen. TPS:n tasoitusta ei tarvinnut odotella pitkään, vaan pari minuuttia myöhemmin Jere Niemelä iski mustavalkoisten kauden avausmaalin ja peli oli 1-1. Tämän jälkeen avauserässä ei lisämaaleja enää nähty.

Toisessa erässä verkot heiluivat reilumpaa tahtia. SPV karkasi avausminuutilla kahden maalin karkumatkalle, mutta Lauri Eloluodon ensimmäisellä liigamaalilla mustavalkoiset kavensivat eron yhteen ja alle minuuttia myöhemmin Waltteri Vesterinen iski pelin tasoihin. Erän puolivälissä kotijoukkue siirtyi ylivoimalla johtoon, mutta Niemelän toisella osumalla TPS tasoitti pelin. Erän kääntyessä loppuhetkille siirsi Peteris Trekse mustavalkoiset ensimmäistä kertaa johtoon.

Päätöserän alussa SPV siirtyi tasoihin, mutta näytti jo siltä, että Eetu Lehtonen siirsi nopeasti mustavalkoiset takaisin johtoon. Tuomaristo kuitenkin näki videotarkistuksen jälkeen, että maali oli syntynyt väärin keinoin ja peli oli edelleen tasan. SPV pääsi siirtymään ylivoimalla 6-5 -johtoon ja reilua minuuttia myöhemmin ero oli kaksi maalia. Sekuntia vaille kolme minuuttia ennen loppua SPV iski loppulukemat 8-5.

Miesten ottelut jatkuvat keskiviikkona 20.8. 18.30, kun kotiavauksessa vastaan saadaan Classic.

Osta lippusi osoitteesta tiketti.fi/tps