Miehille komea voitto kotiyleisön edessä – TPS-Jymy 9-4

Miehet nappasivat komean voiton kotiyleisön edessä, kun Nurmon Jymy kaatui 9-4.

Tuomas Ojala pisti kotiyleisön tuulettamaan nopeasti ja ajassa 1.17 oli taululla 1-0. Seuraavaa maalia odoteltiin muutama minuutti, mutta lopulta Janne Hoikkanen iski pallon maaliin. Jymy pääsi kaventamaan, mutta Peteris Trekse kuittasi tämän nopeasti. Avauserän lopussa Aleksi Ahokas tuuletti jo 4-1 maalia, mutta lopulta se hylättiin videotarkastuksen jälkeen.

Toisen erän alussa Lauri Stenfors onnistui lopulta iskemään mustavalkoisten neljännen osuman. Vierailijat kavensivat ottelun puolivälin tuntumassa, mutta Alex Eklundin osumalla ero oli taas kolme maalia. Erän loppupuolella TPS pääsi pelaamaan kahta kahden minuutin ylivoimaa. Ensimmäinen tuotti tulosta vain kahden sekunnin jälkeen kun Olli Laineen upea laukaus painui maaliin. Toinen ylivoimamaali oli Lauri Eloluodon käsialaa.

Jymy iski kolmannen erän puoliväliin mennessä kahdesti, mutta Trekse katkaisi kirin liruttamalla pallon tyhjään maaliin. Viimeisellä minuutilla Eloluoto vippasi pallon puolesta kentästä tyhjään maaliin ja viimeisteli loppulukemat 9-4. TPS:n maalilla Oskari Fälden torjui 15 kertaa.

TPS:n kotiottelut jatkuvat heti maanantaina, kun LASB saapuu Turkuun.

Ottelu alkaa 18.30 ja voit ostaa liput painamalla tästä.