Miehille tappio Oulussa tiukan otteluviikon päätteeksi

Miehille tappio Oulussa tiukan otteluviikon päätteeksi

Miesten edustusjoukkue pelasi jo viikon ja kauden kolmannen ottelunsa kuuteen päivään tänään Oulussa. Kotijoukkue OLS oli viimeistelyssä terävämpi ja vei voiton 5-1-lukemin.

Tilastot puhuvat TPS:n otteiden paranemisen puolesta, mutta viimeistelyssä joukkue jäi selkeästi vielä OLS:ia heikommaksi.

”Pystyttiin tänään luomaan useita hyviä maalipaikkoja, mutta ei vain saatu niitä millään siirtymään tulostaululle. Haasteet tekevät joukkueen ja tämä viikko tekee meistä entistä vahvemman ryhmän,” TPS-päävalmentaja Santeri Raatarila summaa OLS-ottelun saldon.

TPS-puolustaja Lauri Stenfors analysoi ottelua kriittisesti ja myöntää uuden opettelun vievän vielä tietyn terän vielä toistaiseksi joukkueelta.

”Kokonaisuudessaan melko koominen ottelu. Parannettiin kahdesta edellisestä ottelusta, mutta tänään viimeistely oli luokkaa työpaikkasähly ja sitä kautta pisteet ansaitusti kaverille.

Kauden aloitus kokonaisuudessaan toistaa aikalailla 2 vuoden takaista aloitusta, kun voittoja ei meinannut irrota millään. Uuden opettelu verottaa aika kovalla kädellä tällä hetkellä, mutta tässä jengissä on se fiilis että tehdään tämä sitten vaikka hieman vaikeamman kautta,” Stenfors toteaa.

<< Tilastot F-liigan visuilta >>

Matsipoiminnat