Miehillä ensimmäinen mahdollisuus sarjan katkaisuun lauantaina Kupittaalla

Miehillä ensimmäinen mahdollisuus sarjan katkaisuun lauantaina Kupittaalla

Eilinen 6-5 vierasvoitto Raholasta takasi miesten edustusjoukkueelle ottelusarjaan 3-1 johdon ja niinpä ensimmäinen mahdollisuus sarjan katkaisuun on tarjolla huomenna Kupittaan Palloiluhallilla, kun TPS ja Nokian KrP kohtaavat klo 17:00 alkavassa viidennessä puolivälieräkamppailussa. Edelliset kotiottelut sarjassa voittanut Palloseura saa vastaansa taatusti ärsytetyn ja hurjalla raivolla pelaavan vierasjoukkueen, joten nyt jos koskaan kaikki mahdollinen tuki kotiyleisöstä on tarpeen, jotta historiallinen välieräpaikka saadaan varmistettua omassa kotihallissa.

Eilen pelatussa neljännessä kamppailussa TPS pelasi erittäin hyvää salibandya niin ensimmäisessä kuin kolmannessakin erässä, mutta toisen erän musta hetki päästi KrP:n peliin mukaan ja käymään myös johtoasemassa hetken aikaa. Kotijoukkueen valmennus tiedostaakin, että lauantaina vastaavanlaisiin nukahduksiin ei ole varaa, mikäli joukkue mielii jatkaa kotivoittojen tiellä. ”Vastustaja on selkä seinää vasten ja heille asetelma on hyvinkin selkeä. Meidän täytyy keskittyä pelaamaan parasta salibandya tässä ottelusarjassa, jotta pystytään vastaamaan heidän rynnistykseen. Joukkue on osoittanut jo aikaisemmin loistavaa venymiskykyä tiukissa paikoissa ja uskon, että me ollaan huomenna valmiita, kun marssitaan kohti ensimmäistä aloitusta. Pelillisesti on otettu oikeita askeleita koko ajan, nyt tarvitsee pitää huoli, että niin mentaalinen kuin fyysinenkin valmius on huipussaan ottelun alkaessa”, päävalmentaja Jukka Ruotsalainen kommentoi ennen perjantain palauttavaa harjoitusta.

Lauantain ottelu alkaa siis klo 17:00 ja ennen sitä Kupittaalla pelataan Naisten Salibandyliigan kamppailu TPS-Koovee klo 14:00 alkaen. Tervetuloa kannustamaan TPS voittoon molemmissa kamppailuissa!

Lauantain otteluinfo: TPS – Nokian KrP (PVE 5)

Ottelu käynnistyy siis klo 17:00 ja lipunmyynti Kupittaalla alkaa tuntia ennen kamppailun alkua. Sitä ennen voit ostaa lippusi ennakkoon ennakkolippu.comista.

Lippujen hinnat puolivälierissä:
Aikuiset 10,00 (S-etukortilla 8,00)
Erikoisryhmät 6,00
Lapset 6-14v 5,00

– Kausikorttilaiset, ennakkolippulaiset sekä jäsenet Lemminkäisen kadun puoleisen päädyn vasemman puoleisista ovista, lipunmyynti tapahtuu oikeanpuoleisten ovien takaa.

Muistathan, että Triviumin hiekkakenttäalueen pysäköinti ei ole käytössä otteluiden aikana. Päivitetty pysäköintikartta alla:

Jaa artikkeli: