Miehillä edessä runkosarjan viimeinen vierasottelu keskiviikkona Tapiolassa

Miehillä edessä runkosarjan viimeinen vierasottelu keskiviikkona Tapiolassa

Miesten Salibandyliigan runkosarjaa on TPS:n osalta pelaamatta enää kolme kierrosta ja sitä myöten panokset sarjan loppusijoitusten osalta ovat nyt suurimmillaan. TPS matkustaa huomenna Tapiolan Urheiluhallille, jossa vastaan asettuu kolme pistettä taulukossa perässä oleva Esport Oilers. Espoolaiset ovat voittaneet joulun jälkeen pelaamistaan kahdeksasta kamppailusta peräti seitsemän, joten TPS saa vastaansa ehkäpä liigan kovavireisimmän joukkueen. Toki myös sarjan kolmospaikkaa pitävät turkulaiset ovat pelanneet läpi kauden tasaisesti, joten odotettavissa onkin erittäin vauhdikas ja kovatasoinen ottelu, jossa kohtaavat espoolaisten hurjavireinen hyökkäysosasto sekä sarjan parhaimpiin kuuluva turkulaispuolustus.

TPS lähtee keskiviikon kamppailuun selkeä ajatus mielessään. Pelin hallinta on pystyttävä pitämään itsellään vaikka väkisin. ”Oilers haluaa pelata nopeasti ja lujaa kohti maalia ja meidän pitää pystyä ja uskaltaa pelata ennen kaikkea pallolla fiksusti, jotta otteluun tulee meidän kannalta parempi rytmi. Palloton pelaaminen ja sen intensiteetti tulee nousemaan edellisistä otteluista entisestään, joten fyysisen puolen valmistautuminen täytyy olla todella hyvin hoidettu, jotta me päästään pelin päälle samantien, kun matsi vihelletään käyntiin”, päävalmentaja Jukka Ruotsalainen kommentoi ennen tiistain lajiharjoitusta.

Keskiviikon ottelu alkaa Tapiolan Urheiluhallilla klo 18:30 ja sitä on mahdollista seurata suorana lähetyksenä Ruutu +-palvelun kautta.

 

Oilers – TPS tulospalveluun

Ruutu +- lähetykseen

Salibandyliigan tilastot