Miehet tekivät seurahistoriaa – vierasvoitto Raholasta takasi paikan välieriin

Miehet tekivät seurahistoriaa – vierasvoitto Raholasta takasi paikan välieriin

Miesten edustusjoukkue taisteli tiistaina upeasti kolmen erän ajan ja nappasi samalla 4-3(2-0,2-1,0-2) vierasvoiton Raholasta, joka tarkoittaa sitä että TPS etenee ensimmäistä kertaa seuran historiassa välierävaiheeseen. Upean avauserän jälkeen Palloseuran pelaaminen passivoitui pahasti ja kotijoukkue hallitsikin ottelutapahtumia kahden viimeisen erän ajan. Mustavalkoiset taistelivat kuitenkin upeasti 60 päisen vierasfanijoukon avulla urhoollisesti ja vaikka TPS pelasi varsinkin päätöserässä valtavat määrät alivoimaa,  jäi Raholan tulostaululle loppulukemiksi 4-3. Vieraiden tehonyrkki oli tänäänkin Jaakko Hautamäen johtama viisikko, joka vastasi Tepsin kaikista neljästä osumasta. Kaksi maaleista merkittiin loistavaa kevättä pelaavan Sami Saarisen nimiin ja muut osumat iskivät jo pudotuspelien kuudennen maalinsa tehnyt Mikko Hautaniemi sekä puolustaja Juuso Alin.

TPS:n päävalmentaja Jukka Ruotsalainen oli huojentunut kamppailun päätyttyä. ”Valtava kivi tippui rinnan päältä, kun pitkään jahdattu ottelusarjan voitto on nyt tehty. Uskon että tämä antaa meille valtavasti lisää energiaa ja viikon päästä alkavissa välierissä kentällä nähdään entistä vapaantuneemmin pelaava Palloseura, joka on valmis kohtaamaan haasteen kuin haasteen jatkossa. Nyt nollataan tämä sarja nopeasti ja aletaan keskittymään tulevaan Seinäjoki-vääntöön. Ja aivan valtava kiitos meidän vierasfanilaumalle, joka teki tästä vierasmatsista meille kotiottelun. Jatketaan yhdessä samaan malliin”, Ruotsalainen kommentoi matsin päätyttyä.

Välierien ensimmäinen ottelu tullaan pelaamaan hyvin todennäköisesti keskiviikkona 27.3. Seinäjoen urheilutalolla klo 18:30 ja ensimmäinen kotiottelu on vuorossa perjantaina 29.3. Kupittaalla klo 18:30. Tulevasta ottelusarjasta lisää huomisen aikana.

 

Nokian KrP – TPS tilastot

Pudotuspelien tilastot

Ottelun maalikooste & lehdistötilaisuus