Miehet takaisin voittokantaan – Nokia kaatui Raholan trillerissä

Miehet takaisin voittokantaan – Nokia kaatui Raholan trillerissä

Miesten edustusjoukkue palasi maanantai-iltana takaisin voittokantaan kun
se kaatoi vieraskentällä Salibandyliigan kärkeen etukäteen ennakoidun Nokian KrPn 5-4 (3-2,2-1,0-1) lukemin. Vauhdikkaan avauserän jälkeen ottelun tempo hieman rauhoittui ja päätöserässä kentällä nähtiinkin jo kauden parasta Palloseuraa. TPS:n tehomiehiä tänään olivat kaksi maalia tehnyt Miko Kailiala, sekä 1+1 tehot keränneet Mikko Hautaniemi sekä Juho Sorri.

Ottelun avauserä oli molemmilta joukkueilta hyvin avointa peliä ja kummallekin tarjottiin rutkasti paikkoja pallonmenetysten jälkeen. Tepsin osumista vastasivat ylivoimalla ja rankkarista osunut Kailiala sekä tyylikkään vastahyökkäyksen jälkeen viimeistellyt Sorri. Toiseen erään TPS lisäsi pallokontrolliaan ja muutama laadukas pitkä hyökkäys pakotti isännät ottamaan rangaistuksia. Tällä kertaa ylivoima ei kuitenkaan saanut lisäonnistumisia vaan mustavalkoiset iskivät kaksi maalia tasakentin Hautaniemen ja Nikolas Laaksosen onnistuttua.

Päätöserä oli tosiaan TPS:ltä erittäin kurinalaista pelaamista ja se pystyi pitämään vaarallisen Nokian hyökkäyksen pois pallollta. Ainoa kotijoukkueen onnistuminen nähtiin minuutti ennen päätöstä, kun Morics Krumins onnistui ilman maalivahtia pelatessa.

Maanantain voitto oli Palloseuralle erittäin tärkeä. Joukkue nousee seitsämän sarjapisteen turvin liigan kärkitilalle yhden pelin muita enemmän pelanneena. Seuraavan kerran TPS pelaa keskiviikkona 3.10. kun EräViikingit saapuvat vieraaksi Kupitaaan Palloiluhallille.

Nokian KrP – TPS tilastot

Salibandyliigan tilastot

Kotijoukkue Nokian KrP

Ottelun maalikooste sekä lehdistötilaisuus