Miehet taistelivat voiton Tampereelta – sarja 2-1 tilanteessa lauantaiksi Turkuun

Miesten edustusjoukkue näytti jälleen kerran taistelutahtoaan, kun se kaatoi sitä isännöineen Tampereen Classicin Salibandyliigan kolmannessa finaalissa 4-3 (0-0,3-3,1-0) lukemin. Äärimmäisen tapahtumarikkaassa kamppailussa ensimmäinen erä edettiin maaleitta, mutta toisessa erässä nähtiinkin sitten kuusi osumaa, kun ensiksi TPS karkasi jo 3-1 johtoon, mutta sitkeä isäntäjoukkue tuli vielä tasoihin ennen toista erätaukoa. Palloseuran maaleista keskimmäisellä kaksikymppisellä vastasivat Mikko Hautaniemi, Sami Saarinen sekä Niklas Niiranen. Kolmas erä olikin sitten täynnä dramatiikkaa, kun ensiksi Miko Kailialalle tuomittiin pelirangaistus törmäyksestä Lassi Torisevaan kun Kailiala oli karannut puolittaiseen läpiajoon. TPS kesti kuitenkin 5minuutin alivoimansa ja sai oman etsikkoaikansa myöhemmin, kun Classic nappasi kaksi jäähyä samanaikaisesti, joista toinen oli myös 5minuutin arvoinen tuomio. Sami Saarinen iski kamppailun voittomaalin kahden miehen ylivoimalla ja niinpä loppulukemat tänään turkulaisille 4-3 lukemin.

Päävalmentaja Jukka Ruotsalainen oli tyytyväinen finaalisarjan avausvoittoon, mutta samalla mies näki TPS:n peliesityksessä myös parantamisen varaa. ”Joukkue näytti jälleen sitkeytensä, kun se nousi todella vaikeasta tilanteesta ansaittuun voittoon. Pelaamiseen jäi vielä selkeitä parannuksen paikkoja ja uskon, että lauantaina me pystytään pelaamaan selkeästi ehyempi 60 minuuttia kuin tänään. Nyt tärkeintä on saada laadukas palautus, jotta jalka liikkuu täpötäyden Kupittaan kotikatsomon edessä”, Ruotsalainen kommentoi.

Finaalisarja jatkuu siis lauantaina Kupittaan Palloiluhallilla, kun joukkueet kohtaavat klo 15:00 alkavassa kamppailussa. Muistathan lunastaa lippusi ajoissa osoitteesta www.lippu.fi!