Miehet taistelivat vierasvoiton Raholasta – sarja katkolla lauantaina Kupittaalla

Miesten edustusjoukkue nappasi arvokkaan vierasvoiton torstaina Tampereen Raholasta, kun se kaatoi Nokian KrP:n puolivälierien neljännessä kamppailussa 5-6(0-3,4-1,1-2) lukemin. Loistavan avauserän jälkeen 3-0 johtanut TPS koki keskimmäisellä kaksikymppisellä todellisen shokkialun, kun kotijoukkue tuli nopeasti erän alussa maalin päähän. KrP jatkoi siitä vielä hurmoksessa ja kävi jo 4-3 johdossakin, mutta Olli Laine toi Palloseuran vielä tasoihin ennen toista erätaukoa. Kolmanteen erään mustavalkoiset tulivat sitten todella komealla sykkeellä ja turkulaisilla oli hurja määrä maalipaikkoja ensimmäisen kympin aikana. Miko Kailiala ja Ville Laine veivätkin vieraat jo 6-4 johtoon, ennen kuin Nokia kavensi vielä lopussa ilman maalivahtia pelatessaan. TPS kesti kuitenkin viimeisen myllerryksen Pyry Luukkosen johdolla ja niinpä arvokas kolmas täplä turkulaisten tauluun neljännen kamppailun päätteeksi.

Päävalmentaja Jukka Ruotsalainen oli tyytyväinen tottakai tulokseen, mutta myös peliesitys sai mieheltä kehuja. ”Ensimmäinen erä meille puhtaasti ja toisen alkuun muutama epätyypillinen maali meille, joka antoi kaverille selkeän momentumin. Joukkue kasasi itsensä upeasti toisella tauolla ja kolmannen erän kentälle tulo oli loistavaa tekemistä. Sarja on kuitenkin vielä pahasti kesken ja huomisen palauttavan harjoituksen merkitys on äärimmäisen suuri”, Ruotsalainen kertoi ottelun päätyttyä.

Ottelusarja jatkuu siis lauantaina Kupittaalla klo 17:00 pelattavalla viidennellä kamppailulla. Nyt jos koskaan TPS tarvitsee turkulaiselta salibandykansalta kaiken mahdollisen tuen, jotta sarja saadaan katkaistua kotiyleisön edessä. Lauantain kamppailusta lisää perjantain aikana.