Miehet taistelevat Suomen Cupin finaalipaikasta sunnuntaina Tampereella

Miehet taistelevat Suomen Cupin finaalipaikasta sunnuntaina Tampereella

Keskiviikkona 3-2 lukemin Steelersin kaatanut miesten edustusjoukkue jatkaa otteluitaan tulevana sunnuntaina Tampere Areenalla, kun se kohtaa SC Classicin tuplapanoksella varustetussa kamppailussa klo 18:00. Kolmen liigapisteen lisäksi jaossa on myös paikka Suomen Cupin finaaliin, jonne Happee on jo selvittänyt tiensä voitettuaan omassa välierässään FBC Turun selkein numeroin. TPS lähtee hakemaan kamppailusta seurahistoriansa ensimmäistä finaalipaikkaa miesten puolella, kun taas vastustaja Classic hakee jo kolmatta perättäistä finaalipaikkaansa. Cup-panoksen lisäksi jaossa on myös erittäin arvokkaita sarjapisteitä, joiden avulla TPS pystyisi vankistamaan asemaansa sarjan kärkikolmikossa entisestään. Niinpä panokset ovat tapissaan ja odotettavissa onkin yksi kauden viihdyttävimmistä matseista.

Kotijoukkue Classic nappasi kauden ensimmäisen pokaalinsa heti vuoden vaihteen jälkeen Gävlessä, kun se voitti Champions Cupin kaataen matkallaan niin Tsekin kuin Ruotsinkin viime kauden mestarijoukkueet. Tämän jälkeen tahti on ollut liigassa tuttua, kun Family on napsinut voittoja toistensa perään ja samalla kasvattanut eroa sarjan kärjen ja kakkostilan välillä yli kymmeneen sarjapisteeseen. Kauden ensimmäinen joukkueiden välinen kohtaaminen meni Turussa tamperelaisille 8-4 lukemin.

TPS lähtee ennakkoasetelmista huolimatta sunnuntain kamppailuun itseluottamusta puhkuen. Joukkue on venynyt useampaan kertaan tällä kaudella tiukimmilla hetkillä parhaimmilleen ja samaa venymiskykyä tarvitaan myös tulevassa ottelussa, jotta miehistö pystyy kirjoittamaan mustavalkoista seurahistoriaa Classicin kustannuksella. Päävalmentaja Jukka Ruotsalainen luottaa miehistöönsä ja siihen, että himoittu vierasvoitto on realismia sunnuntain ottelussa. ”Osaaminen ja taitotaso riittää, se on ihan varma. Nyt kyse on siitä, että pystytään virittämään itsemme fyysisesti ja ennen kaikkea henkisesti siihen tilaan, että me ollaan parhaimmillaan nimenomaan joukkueena kun pilli sunnuntaina viheltää. Pitää uskaltaa ja luottaa, siitä joukkueurheilussa on pohjimmiltaan kyse”, päävalmentaja tiivisti ennen perjantain harjoituksia.

Sunnuntain ottelu alkaa Tampere Areenalla klo 18:00 ja TPS toivoo, että mahdollisimman moni mustavalkoinen löytäisi paikan päälle kannustamaan Palloseuran vierasvoittoon. Ne jotka eivät paikalle pääse, voivat katsoa ottelun suorana lähetyksenä Veikkaus TV:n kautta.

 

SC Classic – TPS tulospalveluun

Salibandyliigan tilastot

Veikkaus TV:n lähetykseen

Kotijoukkue SC Classic